Hjem Nyheter Norden Afrikaner vant Miss Tampere

Afrikaner vant Miss Tampere

4
DEL

FINLAND Den 23-årige afrikaneren Sheila Da Costa vant skjønnhetskonkurransen Miss Tampere 2018.

Til tross for at både publikum og leserne av avisen som organisert konkurransen valgte en annen kandidat som favoritt, som dessuten viste seg å være samme person, så utkåret
juryen den 23-årige afrikaneren Sheila Da Costa til vinner.

Juryen bestod blant annet av musikeren og politikeren Michaela Söderholm, ishockeyspilleren Kalervo Kummola, havnedirektøren Matti Joki og Stefan Richter fra TV-programmet Master Chef USA .

Dette er ikke første gangen at rasefremmede utpekes som vinnere i en skjønnhetskonkurranse i landet. I fjor vant nigerianeren Sephora Ikalaba tittelen Miss Helsinki.

Alle kandidatene til Miss Tampere 2018:

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AnonymsurferKim LarsenProverbs 26:11STN Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
STN
STN

Seriøst. Er ikke fordi jeg syntes mørk hud er stygt, men se for deg det trynet der bare med lys hud. Huff og huff, den bransjen der har vel aldri vært noe å spare på uansett.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Ære være juryen som i motsetning til «folket» har innsett at hvitt nordisk utseende i en vakker kvinnekropp er så aldeles ikke 2018, og at en melaninrik kvinnekropp enda bedre er i stand til å representere en finsk by. Diversitet, mangfold og raseblindhet er veien å gå til et nytt og bedre samfunn.

Kim Larsen
Kim Larsen

Herregud. Andre gang på rad. Jeg tviler på at resten av Finnland finner hun spesiwlt tiltrekkende!

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Skjønner ikke greia med sånne (((skjønnhetskonkurranser))). Og skal man på død og liv holde dem så unngå å blande rasene!