Hjem Nyheter Norge Afrikanere pågrepet – siktet for gruppevoldtekt i Oslo

Afrikanere pågrepet – siktet for gruppevoldtekt i Oslo

4

FLERKULTUR To afrikanske menn siktet for gruppevoldtekt ble nylig pågrepet etter DNA-treff.

Det var like før påske at to afrikanske menn ble pågrepet av politiet. Mennene er siktet for å ha gruppevoldtatt en kvinne i en leilighet i Oslo mars 2016. Mennene ble pågrepet etter DNA-treff.

– Vi mottok en anmeldelse da, men det var vanskelig å identifisere gjerningsmennene. Vi fikk DNA-profiler på voldtektsmottaket etter funn av spor hos fornærmede, som ledet frem til pågripelsen, forteller politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby ved Seksjonen for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til VG.

Ifølge Kraby erkjenner en av mennene straffskyld, mens den andre har valgt å ikke forklare seg til politiet. Den ene gjerningsmannen er i 20-årene, mens den andre i 50-årene. Mannen som er i 50-årene har tidligere vært dømt for trusler mot politiet, vinningsforbrytelser, narkotikaforbrytelser, heleri og familievold. Begge mennene er av afrikansk opprinnelse. Løgnpressen omtaler de dog som «Oslo-menn».

Kilde:
To Oslo-menn siktet for voldtekt pågrepet etter DNA-treff

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Blodhevn.

trackback
5 år siden

[…] Källor: To Oslo-menn siktet for voldtekt: Pågrepet etter DNA-treff Afrikanere pågrepet – siktet for gruppevoldtekt i Oslo […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Allerede i 2009 visste Oslopolitiet hva fasiten var: http://www.aftenposten.no/norge/–Innvandrere-bak-alle-anmeldte-overfallsvoldtekter-i-Oslo-259224b.html
Er det annerledes idag? Når vi slipper kåte svarte og brune afrikanske halvaper med en gjennomsnittlig IQ på 70 løs i gatene er dette vi må regne med. Det blir iallfall en berikelse for livet for en del kvinner, hvorav noen stod med plakater med «Refugees welcome» for å slippe fremmed genmateriale inn i Europa og Norden.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Man kan virkelig undre seg over hvor mange voldtekter (og annen kriminalitet) som skal til før våre politikere finner det opportunt å si: Nå er det nok! Mitt tips er aldri – dvs. ikke før de tvinges til det. Man snakker om å bry seg og nestekjærlighet, men dette blir bare tomme ord når man tydelig ikke bryr seg om egen befolkning – en befolkning som, på tross av løgnpressens iherdige forsøk på å skjule realitetene, likevel stadig gir uttrykk for at dette vil de ikke ha. Nå tror jeg nok der er mange blandt «øvrigheten» som ser at våre… Les mer »