Hjem Nyheter Europa Afrikanere stormet Panthéon i Paris

Afrikanere stormet Panthéon i Paris

2

FREMMEDINVASJON Hundretalls illegale immigranter fra hovedsakelig Vest-Afrika stormet det berømte mausoleet i Panthéon i Paris på fredag, et av Frankrikes mest kjente minnemerker. Afrikanerne, som kaller seg De svarte vestene, krevde forhandlinger om statsborgerskap med den franske statsministeren Edouard Philippe.

Foto: Twitter

Ved lunsjtid på fredag ble det kjente minnemerket Panthéon i den franke hovedstaden Paris stormet av hundretalls illegale immigranter fra hovedsakelig Vest-Afrika. Afrikanerne, som kaller seg for «De svarte vestene», viftet med papir i luften, ropte og krevde å få diskutere statsborgerskap med Frankrikes statsminister Edouard Philippe.

Panthéon er et mausoleum hvor mange kjente franskmenn, blant annet Emile ZolaVictor Hugo, Alexandre Dumas og Marie Curie ligger begravet.

«Hva vil vi ha? Papir! For hvem? Alle!», ropte de rundt 700 okkupantene i flere timer før de ble bortvist av politi.

Den franske presidenten Emmanuel Macron har uttalt at «Europas skjebne er forbundet med Afrika» hvilket skal bekreftes av en storskala masseinvasjon fra Afrika av «historiske» nivåer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morgan
Morgan
3 år siden

Som vanlig er MSM helt fraværende i å dekke slikt som dette! Hvorfor?

Espen
Espen
3 år siden

Selv om globalistene her i Europa er såpass hjernevasket at de sviker sitt eget folk ved å arbeide for fremmedinvasjon til Europa, så er de fremmede bevisste over sin rasetilhørighet og vil kjempe for sin gruppes interesser, og da mot europeere uansett om de er nasjonalister eller globalister.