Hjem Nyheter Norden Afrikanerstatue skal reises i Horsens

Afrikanerstatue skal reises i Horsens

10

ANTI-KUNST Mens hvite statuer verden over veltes, skal det nå reises en negerstatue av en beryktet dødskunstner i Horsens i Danmark.

Negerstatuen Adam av Christian Lemmerz. Skjermbilde TV2Østjylland.

Mens den anti-hvite heksejakten på statuer av hvite personligheter raser i hele den vestlige verden, skal en statue av en svart mann nå reises i byen Horsens på Østjylland i Danmark.

Negerstatuen, «Adam fra Rwanda», skapt av Christian Lemmerz, er dog ennå ikke kommet på plass. Negerstatuen står med hånden på hjertet og har et tydelig friskt arr etter et machetehugg på leppen og skal minne beskueren om folkemordet i Rwanda.

«Resurrection». Foto: Facebook.

Det er allerede tre statuer på gågaten i Horsens. En av Michael Kvium, «Dobbelt Blind», som viser en blind gutt som kikker døden i øynene, og to av Christian Lemmertz. Den ene er en mor med et dødt barn i armene, som skal minne oss om hungersnøden i Dafur, og den andre en hyene som bærer et barn i et klede i kjevene.

Christian Lemmerz, som er en tysk billedhugger, grafiker og performancekunstner, er kjent for sin mørke, nærmest sykelige kunst, som eimer av død og fordervelse, som blant annet den hengte, blodige Jesus i «Resurrection», nekrofiliverket «The subconscious of the Dead Pope in Heaven», og de mange andre avbildningene av skamferte, lemlestede kropper og sine råtnende svinekropper i glassmontrer på Esbjerg Kunstmuseum i 1994.

Kunsten i Danmark har gjennom lengre tid utviklet seg i degenerert retning, fra å avspeile mennesket og løfte opp den menneskelige ånd, med hensikten å gjøre oss til bedre mennesker og være en idealistisk fremstilling av noe som mennesket kan strebe etter, til å være et provoserende element, kun for provokasjonens skyld, som forherliger død og dekadanse.

«The subconscious of the Dead Pope in Heaven». Foto: Facebook

Tidligere aksjonerte Den nordiske motstandsbevegelsens danske gren mot denne fordervede fremstillingen av livet, da Per Arnoldis «Kulturtagene» ble reist i Skjern, og senest da Aros i Århus presenterte porno som kunst.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjermund
2 år siden

Hva med å rive ned denne rasistiske statuen, slik svartinger gjør med våre statuer!

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Gjermund
2 år siden

Lets do it!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Dekonstruksjonen av «hvithet» har foregått lenge, i form av jødisk-inspirert anti»kunst», som ikke minst spotter og håner kristne symboler og Kristus selv. Nå skal «rasistene» fra fortiden ned fra sine pidestaller(sokler), og erstattes av svarte «ofre» for slaveri og det som verre er. Vi må våkne og erkjenne at en rasekrig allerede er i gang, og væpne oss for det som kommer.

David T
David T
2 år siden

Denne symbolske utsletting av hvite er mildt sagt provoserende. En ting er at de hadde gjort det i ikke-hvite landområder, men å gjøre det i hvites egne hjemland, og det etter denne masseinnvandring til Europa, det er et symbolsk folkemord.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Herregud for en stygg kunst.

Statuer skal være fine og minne oss om storheter, ikke død og fordervelse.

Arjuna
2 år siden

«Why Beauty Matters?» – Sir Roger Scruton:
https://www.youtube.com/watch?v=bHw4MMEnmpc&t=133s

Roar
Roar
2 år siden

Veldig provoserende ja. #StopWhiteGenocide

N.S
N.S
2 år siden

Send statuen til Rwanda heller, der den hører hjemme.

Espen
Espen
2 år siden

Danmark er ikke Afrika. De har bommet kraftig i geografien.

von List
von List
2 år siden

For håpe danskene tar til mot og river denne her ned mens skjoldbærere står rundt og passer på.