Hjem Nyheter Afrikansk basketballspiller: «Jødene sto bak slavehandelen i USA»

Afrikansk basketballspiller: «Jødene sto bak slavehandelen i USA»

3

JØDISK MAKT Basketballspilleren Kyrie Irving er en av mange afrikanere i USA som nå uttaler seg kritisk mot jøder. Nekter å be om unnskyldning for å støtte «antisemittisk film».

Basketballspilleren Kyrie Irving. Foto: Erik DrostCC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

Brooklyn Nets-spilleren Kyrie Irving er den siste i rekken av svarte kjendiser som har havnet i storm etter at han delte en lenke til «Hebrews to Negroes: Wake Up Black America!», en film som peker på at jøder i stor grad kontrollerte slavehandelen mellom Afrika og USA.

Ifølge Jewish Telegraph Agency er det et faktum at jøder deltok i slavehandelen. Videre hevdes det i samme avis ifølge «eksperter» at påstanden i filmen verken er sann eller usann, men faller inn under den tredje kategorien «antisemittisk».

Irving, som Kanye West før ham, nektet å dra tilbake uttalelsene sine. Under en pressekonferanse fikk han muligheten til å legge seg flat, men svarte:

– Jeg vil ikke ta tilbake noe jeg tror på. Jeg kommer bare til å bli sterkere, for jeg er ikke alene. Jeg har en hel hær rundt meg.

Joseph Tsai, som er Brooklyn Nets kinesiske eier, beklaget situasjonen og sa at han var skuffet over at Irving delte «antisemittisk feilinformasjon».

Ifølge New York Post har den beryktede jødiske lobbygruppen ADL allerede startet sin hetskampanje for å få Irving til å ta avstand fra uttalelsene sine. De har kontaktet både Brooklyn Nets og gått direkte til NBAs ledelse. Irving har ikke personlig diskutert saken med ADL, men sendt en representant til et møte med lobbygruppen.

En observasjon av den muligens «antisemittiske» karakteren er at halvparten av lagene i NBA har jødiske eiere. Det opplyser den jødiske avisen Forward.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Straight Pride
Straight Pride
3 måneder siden

If youre going to blamethe evil white man` just make sure you pick the correct-one. Europeans worked for very low payments within very risky circumstances on overheated jewish sweat-ships for jewish intererests. That makes European people guilty in this , yes, dispite the fact that 95% of all European people at the time were in fact not slave-traders or had anything to do with the slavetrade. It was mainly a small group of jewish and christianEuropean immigrants who stood for the slavetrade. The international Abrahamic cult, if you will. To sad that makes us All bad, and to interesting that… Les mer »

Peter
Peter
3 måneder siden

Her i Nederland var slavehandelen i hendene på portugisiske jøder, nå skal «regjeringen» vår be om unnskyldning…..og betale millioner, det er det det handler om.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Peter
3 måneder siden

På Europeiske skattebetaleres regning tenker jeg ? Istedetfor å betale sin skyld selv, da dem selv trossalt er de hovedansvarlige.

Europeere som aldri imigrerte til USA og som aldri hadde noe som helst å gjøre med slavehandelen har fått skylda og har måttet ta i mot så mye DRITT pga dette, samtidig som de virkelig skyldige gjemmer seg i skyggene, drar i tråder , og spiller konstant offer….

Nå er det nok .