Hjem Nyheter Afrikansk familieslagsmål på Disneyland

Afrikansk familieslagsmål på Disneyland

0

USA På sosiale medier sirkulerer det nå en viral film fra Disneyland i California som viser en afroamerikansk familie slå løs på hverandre mens barn gråter av redsel rundt dem.

Det var her om dagen som en afroamerikansk familie i Mickey’s Toontown på Disneyland i California helt plutselig begynte å slåss, blant barn og andre familier som hadde det trivelig i fornøyelsesparken. Gråtende barn som skrek av redsel rundt dem hindret ikke den opprørte familien fra å slå vilt løs på hverandre.

Det hele begynte med at en kvinne spyttet en mann i ansiktet. En annen mann legger seg i og snart er slagsmålet i gang. På filmen kan det ses hvordan de slåss vilt i flere minutter mens skrikende barn og andre besøkende forsøkte skynde seg forbi dem i bakgrunnen.

Disneyland sier at volden er «utilgivelig» og forteller at familien ble kastet ut fra fornøyelsesparken og overlatt til politiet.

Politiet skal nå etterforske filmen som ble publisert på Youtube for å se hva som foregår. Filmen har gått viralt og i skrivende stund har den oppimot 1 500 000 visninger.