Hjem Nyheter Norden Afrikansk homopastor voldtok kvinne

Afrikansk homopastor voldtok kvinne

SVERIGE En afrikansk asylsøkende pastor, og påstått homofil, ble nylig funnet skyldig i voldtekt av en kvinne i Falun.

afrikansk_prest

En 41 år gammel afrikaner søkte i desember 2015 om asyl i Sverige og oppgav som årsak at han var en homofil pastor fra Kamerun og at han dermed ikke kunne bo i sitt hjemland, ettersom han var utsatt for diskriminering.

Mannen ble plassert på et asylmottak i Borlänge og den 14. juni ringte han på døren hjemme hos en kvinne i Falun. Når kvinnen åpnet døren var mannen anstendig kledd og bare på en bibel og en flaske med vievann. Han spurte om veien til et foreningslokale og kvinnen fulgte etter for å vise veien.

Når de to nærmet seg lokalet påstod afrikaneren at han en gang hadde kurert brystkreft og at han nå ønsket å befri kvinnen fra sine sorger, og ville hjelpe henne og finne en mann. Da kvinnen takket nei og begynte å gå hjem, snudde han og fulgte etter.

Ved kvinnens bolig lykkes han å trenge seg inn i leiligheten før hun fikk stengt døren. Etter dette trykket han kvinnen ned i sengen og voldtok henne. Samtidig som voldtekten pågikk skal han ha utført et slags ritual. Kvinnen anmeldte hendelsen raskt til politiet, som lykkes sikre DNA på hennes kropp som stemte med afrikanerens. Mannen kunne raskt identifiseres og arresteres, ettersom han konstant vandret omkring med en bibel i hånden.

I retten nektet dog afrikaneren straffskyld og påstod at han var homofil og derfor ikke føler seg tiltrukket av kvinner. Retten festet ingen lit ved hans påstander, og dømte han til 2,5 års fengsel og utvisning fra landet.

Kilder:
Asylsökande homopastor från Afrika våldtog kvinna i Falun
Pastor mässade under våldtäkt – avslöjades av bibeln
Asylsökande pastor bad till Gud medan han våldtog