Hjem Nyheter Afroamerikaner voldtok sin 10 måneder gamle datter til døde

Afroamerikaner voldtok sin 10 måneder gamle datter til døde

USA En 10 måneder gammel jente døde i begynnelsen av oktober som et resultat av å ha blitt voldtatt av sin far, afroamerikaneren Austin Stevens. Før han ringte etter hjelp hadde han brukt en time på å google “hvordan vet man om en baby er død” og lignende. 

Afroamerikaneren Austin Stevens voldtok sin 10 måneder gamle datter til hun døde. Foto: Twitter.

Den 29-årige afroamerikaneren Austin Stevens fra Pennsylvania i USA har blitt arrestert under mistanke om å ha voldtatt og grovt mishandlet sin egen datter Zara Scruggs på bare 10 måneder. Overgrepet var så alvorlig at det forårsaket datterens død.

Hendelsen fant sted lørdag 3. oktober da en politipatrulje sendt til åstedet fant Stevens datter livløs. Forsøk på å redde datteren via hjerte- og lungeredning var til ingen nytte.

Spedbarnet ble transportert til Einstein Medical Center Montgomery via ambulanse hvor hun til tross for videre gjenopplivingsforsøk ikke kunne reddes.

I løpet av utredningen som ble iverksatt fikk politiet blant annet tilgang til Stevens telefon-historikk. Denne viste at han i nesten en time før han ringte om hjelp utførte flere google-søk på emner som “når barnet slutter å puste”, “hva skjer hvis du ikke kan høre barnets hjerte banke”, “babyen min puster ikke” og “hvordan vet man om en baby er død.”

Stevens hadde dessuten innenfor den samme timen vært aktiv på sosiale medier i samtaler med to forskjellige kvinner. Samtalene hadde ikke noe med barnets tilstand i gjøre.

Politiet fant dessuten en bleie som spedbarnet hadde på seg under transporten til sykehuset og som var full av blod.

En post mortem obduksjon viste at spedbarnet døde etter å ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep som påførte endetarmen hennes alvorlig skade, i tillegg til fysisk traume rettet mot hodet hennes. Ytterligere kriminaltekniske testresultater påventes for å fullføre bildet av den endelige dødsårsaken.

Kevin R. Steele, politiadvokat for Montgomery County District uttalte det følgende:

Saken er dypt opprørende. Det er vanskelig å forestille seg en mer sjokkerende død for dette barnet.

Les også:
Syrisk mann får 40 timers samfunnstjeneste etter forsøk på barnevoldtekt
Rasefremmed innvandrer fikk ungdomsomsorg etter barnevoldtekt – går fortsatt på Mora gymnasium
Lagmannsretten: 100 grove barnevoldtekter er ikke utvisningsgrunn – riksadvokaten anker