Hjem Nyheter Norden Aftonbladet: «Motstandsbevegelsen er som mordersekten IS»

Aftonbladet: «Motstandsbevegelsen er som mordersekten IS»

FAKE NEWS Aftonbladet i Sverige har atter engang publisert en virkelighetsfjern artikkel der Den nordiske motstandsbevegelsen sammenlignes med IS.

Denna bild illustrerar Aftonbladets Fake News-artikel. Foto: Skärmdump aftonbladet.se
Dette bildet illustrerer Aftonbladets Fake News-artikkel. Foto: Skjermdump aftonbladet.se

Systemmedia i Sverige kjører nå hardt på narrativet Den nordiske motstandsbevegelsen = IS. Sist i rekken er en lederartikkel i Aftonbladet, skrevet av meningsmotstanderen Jonna Sima. Artikkelen illustreres av islamister bevæpnet med automatvåpen som demonstrerer i gatene, en lignelse som ifølge Sima selv er helt korrekt.

Ifølge Sima har Den nordiske motstandsbevegelsen «satt i system» det å opprøre. Det faktum at Den nordiske motstandsbevegelsen organiserrte en demonstrasjon på samme dag som en jødisk fest, er for henne et eksempel på en slik voldsom provokasjon og noe som «ligner hvordan IS agerer». Hun skriver:

I  høst gjennomførte NMR en manifestasjon gjennom Göteborg nær byens synagoge, på Jom Kippur, den jødiske høytiden som tiltrekker seg de fleste troende til synagogene.

Og da den holocaustoverleveren Emmerich Roth foreleste på Åsö grunnskole i Stockholm, var medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen i området og distribuerte flyveblader utenfor skolen.

Provokasjon – og vold – er NMRs strategi og virkeområde.

På hvilken måte vold er en strategi for Den nordiske motstandsbevegelsen fremkommer dog ikke i Jonna Simas virkelighetsfjerne artikkel. De eneste eksemplene som er nevnt i artikkelen er en politisk demonstrasjon og en flyvebladsutdeling, noe som visstnok provoserer Jonna Sima og derfor må forbys.

Relaterte artikler:
Sosialdemokrater i panikk etter at Motstandsbevegelsen aksjonerte
Kommunister forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst
Feministisk initiativ vil forby innvandringskritikk
(((Antirasistisk senter))) tar til orde for å forby Motstandsbevegelsen
– Vi ønsker stormen velkommen!