Hjem Nyheter Norden Aftonbladet hyller Region Gotlands villedede forsvar mot Motstandsbevegelsens invasjon

Aftonbladet hyller Region Gotlands villedede forsvar mot Motstandsbevegelsens invasjon

VALGFUSK Aftonbladet skriver triumferende om hvordan Den nordiske motstandsbevegelsen «utestenges» fra politikeruken i Almedalen. Men i virkeligheten er deres antinordiske sensur-forhåpninger bygget på et eneste luftslott.

Frihetskamps søsterside Nordfront har tidligere skrevet om hvordan Region Gotland først nektet Den nordiske motstandsbevegelsen å leie mark, for deretter å ha reservert hele Almedalen under politikeruken, i håp om å forhindre at den nasjonalsosialistiske organisasjonen skal kunne nå ut med sin politikk i Almedalen under valgåret i Sverige.

Etter at Region Gotland sist mandag også reserverte hele Almedalen to dager før og én dag etter politikeruken skriver nå Aftonbladet triumferende om hvordan Den nordiske motstandsbevegelsen «utestenges» fra Gotland.

– Vi vil forsikre oss om at de partier vi ikke vil ha der ikke skal få tilgang til området. Disse kreftene som motvirker og truer demokratiet hører ikke hjemme i Almedalen, uttalte den antidemokratiske kommunepampen Meit Fohlin (S).

Men å forhåndsreservere et helt området er dog ingen garanti for å stenge noen ute, noe Sosialdemokraterna i Dalarna fint fikk lære seg da de i fjor søkte om demonstrasjonstillatelse på samtlige torg og andre større åpne områder i fylkets byer, med det formål å forsøke å stoppe Motstandsbevegelsen. Det viste seg i stedet at tiltaket – som kostet dem titusenvis av kroner – var helt bortkastet ettersom demonstrasjonstillatelser ikke fungerer utifra prinsippet om «førstemann til mølla».

Dessuten er regionens handlinger et slag i luften, siden det aldri har vært Motstandsbevegelsens intensjon å være på plass før eller etter politikeruken. Motstandsbevegelsen kommer til å være på plass under politikeruken når alle andre partier er på plass, og det er ingenting som Region Gotland kan forhindre, uansett hvor mye løgnpressen skulle ønske det.

Les om Motstandsbevegelsens valgkampanje, politikk og kandidater HER.

Les også:
Sverige er det mest korrupte landet i Norden, ifølge en ny rapport
Lokalpolitiker på Gotland står opp for Motstandsbevegelsen
Årets pressekonferanse: Almedalen, 1. mai og valget i Sverige
Motstandsbevegelsen på plass i Almedalen
Filmer fra Almedalen
Vår politikk