Hjem Nasjonal kamp Aggressiv meningsmotstander sprer løgner i media

Aggressiv meningsmotstander sprer løgner i media

30

KRISTIANSAND En aggressiv meningsmotstander, som gikk til angrep på Motstandsbevegelsens kameramann, lyver om hendelsen og hevder han ble truet med hjemmebesøk.

Det er Steffan Strandberg som i en artikkel publisert på NRK, fritt og usensurert får spre løgner om en hendelse som fant sted etter Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand var avsluttet.

Strandberg forteller til NRK at han gikk tur med sin sønn på gravlunden i Grim, da han møtte på aktivistene fra Motstandsbevegelsen. Strandberg erkjenner deretter at han selv opptrådte aggressivt.

– Min automatiske reaksjon var å gå rett mot dem og vise fingeren. Jeg ba dem komme seg til h….. vekk fra nabolaget mitt, sier Stefan Strandberg til NRK.

Sandberg ble deretter filmet, og reagerte med å fysisk angripe Motstandsbevegelsens kameramann. Noe han også erkjenner overfor NRK.

Strandberg forsøker deretter å rettferdiggjøre sitt voldelige angrep med å hevde at han ble truet med hjemmebesøk, for å insinuere at det er derfor Motstandsbevegelsen filmet ham.

– Han ene skrek til meg at han skulle spore meg opp og komme å ta meg.

Frihetskamp har vært i kontakt med kameramannen, Oscar Bergström fra Näste 1 i Sverige, for å høre hva han har å si om hendelsen.

Oscar Bergström til høyre med filmkamera.

Hei Oscar, kan du fortelle oss litt om hendelsen på kirkegården og hvorfor du i det hele tatt filmet mannen?

– Jo, aksjonen var jo avsluttet og vi var på vei til bilene, men på vei over en kirkegård så hoppet plutselig en rabiat mann ut i veien, som viftet med armene, viste fingeren og skrek. Jeg tenkte naturligvis at dette var verdt å dokumentere og tok opp kameraet.

Hva var hans reaksjon?

– Han forsøkte å slå kameraet ut av hånden min, og da jeg forsøkte å gå til motangrep, så sprang en rekke politimenn mellom oss og ham.

Hva gjorde han da?

– Han ble enda mer aggressiv, viftet med armene og skrek til oss.

Han forsøker jo å rettferdiggjøre sitt angrep med å hevde at noen skal ha skreket til ham at vi skulle spore ham opp og «ta ham», og der-i-gjennom insinuere at det er derfor vi filmer mennesker og meningsmotstandere.

– Nei, ingen ropte at han skulle spores opp eller «tas». Derimot så kan noen ha skreket til ham noe lignende «Kom hit da!», når han stod beskyttet av politimenn og var aggressiv.

– At vi skulle filme mennesker for å spore de opp og gjøre noe slags voldelig «hjemmebesøk» er naturligvis galskap. Vi har ingen interesse av det og filmer kun for å dokumentere våre aktiviteter.

Kilde:
– Han skrek til meg at han skulle spore meg opp og ta meg

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Jeg håper jeg for se grinegutten på film.

NSS
NSS
5 år siden

Jeg sto rett ved, og fikk med meg hele situasjonen. Aktivistene i front tok hardt tak i han i det han stormet mot oss, det er sant. Men de påståtte utslengte glosene, med drapstrusler, fant ALDRI sted! LØGNER!

trackback
5 år siden

[…] Frihetskamp har varit i kontakt med kameramannen, Oscar Bergström från Näste 1, för att höra vad han har att säga om händelsen. […]

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Dette er jo ganske typisk oppførsel fra disse pk-dustene som enda går rundt og tror på de latterlige gasskammerløgnene; at de besitter et slag moralsk overtak som gir dem rett til å gå bort og forsøke å slå ned folk de mener er «nazi», …og selvsagt alltid med femse-politibeskyttelse og løgnermedia på sin side.

Dessverre for den ytterst patetiske og balleløse narren Steffan Strandberg som trodde han skulle bli dagens Helt – endte han istedet opp med å drite seg loddrett ut for åpen scene. Dette opptrinnet håper virkelig kommer ut på youtube. Lol! 🙂

Johan G
Johan G
5 år siden

Når man går på tur med sin rundt 10 år gamle sønn, da oppfører man seg bare ikke slik Stefan.
Man sender heller ikke sin sønn alene inn på parkeringsplassen etterpå for å filme hva du tror er «farlige nazister». Er man i den tro at det er fare fremfor en, da unngår man i stedet faren og fører sitt barn i trygghet. Heldigvis er ikke Motstandsbevegelsen det monster som du forestiller deg, men tenk over neste gang du tenker å sende sønnen din mot noe du anser som farlig. Er ikke sikkert andre miljøer er like trygge å omgås.

OyVey
OyVey
Svar til  Johan G
5 år siden

Spot on!

Blodorm
Blodorm
5 år siden

En blir jo nesten litt flau av å lese artikkelen til NRK. Rett etter overskriften skriver de følgende: «Steffan Strandberg ble truet med vold da han reagerte mot nynazistene…» Men litt senere i samme artikkel får vi vite følgende: «Strandberg sier han slo til to av kameraene som filmet, og da er det noen fra gruppen som angriper ham». Så når noen på venstresiden går til fysisk angrep, og attpåtil er den agerende part, så «reagerer de»? Skjerpings NRK, dere prøver jo ikke engang. Og hvis denne personen er så redd for at DNM skal finne ut hvem han er… Les mer »

BjrnT
BjrnT
5 år siden

Nordfronts kameramenn, troverdig kilde?

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  BjrnT
5 år siden

Du mener det var feil av Frihetskamp å intervjue kameramannen som ble angrepet? Det er kanskje kun angriperen som burde komme til tale?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  BjrnT
5 år siden

Ja absolut.
Filmen kommer till att visa hela händelseförloppet.

Hanne
Hanne
Svar til  BjrnT
5 år siden

Absolutt en troverdig kilde.
Dessuten så har denne Steffan Strandberg sittet på sosiale medier og sagt at han vil oppsøke og deretter blokkere for Den nordiske motstandsbevegelsen.
Det hele var planlagt. Han ville provosere.
Nå sitter han å lyver til media for å få sympati. Jeg gremmes !!!

Nitram
Nitram
Svar til  BjrnT
5 år siden

Det spiller ingen rolle hvem filmen kommer fra. Det som betyr noe er filmens innhold.

Bond
Bond
5 år siden

Altså hvilken jævla baby. Stakkars unge som har en sånn patetisk kreatur til far. Og LOL på NRK. Alle oppegående normale mennesker vil se dette som en kjempeseier for motstandsbevegelsen mens systemet og løgnpressen fortsetter å drite seg ut.

Roar
Roar
5 år siden

Hvor er alle de uniformerte «nazister» som han påstår han så? Ser ingen uniformering her. Allerede en løgn avslørt. Mener han virkelig han har retten på sin side, at han kan gå løs på personer så lenge de ikke er «politisk korrekte», og etterpå grine ut i lokalavisa og fremstille seg selv som offer? Typisk venstre. Og denne skuespilleren som stilte seg i veien inni sentrum. Nå påstår at han har brukket ribbein som følge av slag. Man ser jo på film at han bare ble skudd vekk til side, og deretter tatt hånd om av politi. Enten må det… Les mer »

Heimevernet
Heimevernet
Svar til  Roar
5 år siden

Hvis ribbenet røk på grunn av en liten dytt, så er han neppe etterkommer av vikinger.

Trond
Trond
Svar til  Heimevernet
5 år siden

Ser jo tydelig på filmen at han ble skudd til side med underarmen, og ingen slag oppstod. Underarmen var også over ribbena. En riktig skuespiller den fjotten.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Trond
5 år siden

Skodespelar kanskje, men aldri noko oscar

ARTA
ARTA
5 år siden

Hvis kamera stod på record, slipp filmen! Faen for en nepe.

Heimevernet
Heimevernet
5 år siden

Dette illustrerer hvorfor blitzere og liknende typer mennesker oppfører seg såpass udemokratisk som de gjør. De er blitt lært opp av foreldrene. Strandberg brukte helt klart demonstrasjonen som en anledning til å lære opp sønnen sin i skikk og bruk i følge ham selv. Nemlig å spontant gå til fysisk angrep på meningsmotstandere hvor enn man møter på dem.

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden
Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Som en annen her påpeker, hvis han anser alt den propagandaen han tror på om Motstandsbevegelsen som sann. At dette liksom er en svært voldelig paramilitær terroristorganisasjon, så burde barnevernet bli kontaktet med tanke på at han villig satte sin egen sønn i ekstrem fare. Nå er jo heldigvis dette langt fra en terror organisasjon, og ingen ville ha funnet på å skade noen. Men burde være til ettertanke hvis han planlegger det samme neste gang Profetens Ummah har demonstrasjon og han har den stakkars sønnen sin på slep… Håper sønnen ikke kommer i noen vanskelige situasjoner i fremtiden med… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Tøffelhelten Steffan Strandberg har det ikke bare i kjeften skal du se. Neste gang de unge homofobe IS-sympatisørene som er født og oppvokst i Norge lager show på Carl Johan kommer nok Steffan med sønnen på slep til hovedstaden for å fremvise like mye mot som han gjorde mot NMR i Kristiansand. NOT!

Heimevernet
Heimevernet
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Hvis Strandberg lyver og ikke tror at Motstandsbevegelsen er paramilitær, så bør det nok likevel sendes en bekymringsmelding til barnevernet. For i så fall er det mest sannsynlig han som gikk til fysisk angrep på Motstandsbevegelsen og ikke omvendt, og det i sønnens nærvær.

Line Johanssen
Line Johanssen
5 år siden

Oi for et «offer.» Tenk at det ble reaksjon etter å ha angrepet kameramannen. For en tulling.

Bjørn
Bjørn
5 år siden

Burde dere ikke overlevere videomateriellet til NRK, så de kan gjøre en mer nyansert vinkling av saken?

Jan-C. Pedersen
Svar til  Bjørn
5 år siden

Videomaterialet vi har vil bli sluppet på våre nettsider når det er klart, NRK og andre medier får da velge om dem vil bruke det eller ikke.

Blodorm
Blodorm
Svar til  Bjørn
5 år siden

Nyansert? Steffan Strandberg innrømmer til NRK at det var han selv som gikk til fysisk angrep først, og NRK beskriver hendelsen slik: «Steffan Strandberg ble truet med vold da han reagerte mot nynazistene». Hele artikkelen til NRK forsøker å få Steffan Strandberg til å fremstå som offeret, selv om det var han selv som startet konflikten ved å gå til fysisk angrep.

Hvorfor lyder ikke teksten i NRK-artikkelen heller slik «Steffan Strandberg ble truet med vold etter å selv ha utført en voldshandling mot nynazistene»? Fordi NRK-artikkelen er alt annet enn nyansert!

Trond
Trond
5 år siden

Ser ut til å ha nese for løgn ja

Johan G
Johan G
5 år siden

Hva hadde skjedd om en nasjonalsosialist hadde stilt seg foran kommunistenes demonstrasjonstog, vist fingeren og angrepet deres kameramann? Ville pressen hyllet nasjonalsosialisten, og fremstilt kommunistene som voldelige terrorister som ikke fortjener retten til å ytre seg?
De fleste vet nok svaret.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Johan G
5 år siden

«kommunistenes demonstrasjonstog»? Med alle fem kommunistene?