Hjem Nyheter Norge Aggressive «blomsterselgere» herjer Sørlandet

Aggressive «blomsterselgere» herjer Sørlandet

 FLERKULTUR  Aggressive «blomsterselger» herjer Sørlandet. I Kristiansand ble en kvinne fra Romania pågrepet med tyvegods, og i Arendal forsøkt et par å trenge seg inn i en eldrebolig.

politibil

Operasjonsleder Martin Ugland fra Agder politidistrikt opplyste nylig via Twitter at aggressive «blomsterselgere» var på ferde i Arendal. Nylig var det en tilsvarende sak på Lund i Kristiansand. En 45 år gammel kvinne fra Romania ble da pågrepet med en stjålet mobiltelefon. Kvinnen skal ha oppført seg både aggressivt og truende, og oppsøkt eldreboliger.

Ugland forteller til Agderposten at de har til nå rapportert to nye hendelser med «blomsterselgere». I det første tilfellet skal en kvinne ha ringt på i en blokkleilighet og spurt datteren i huset hvor mange som bodde i blokken, og om hennes

Den første saken gikk ut på at en kvinne ringte på i en blokkleilighet, hvor datteren i hjemmet åpet døren. Hun hadde blitt spurt ut om hvor mange som bodde i blokken, og om foreldrene var hjemme.

I det andre tilfellet hadde en kvinne og en mann forsøkt å trenge seg inni en bolig, og nektet å forlate stedet. Hendelsen fant sted i Veslekroken i Arendal, hvor mange eldre er bosatt.

Kilde:
– Aggressive blomsterselgere på ferde i Arendal