Hjem Nyheter Norge Aker Solutions vil åpne stort asylmottak i Egersund

Aker Solutions vil åpne stort asylmottak i Egersund

 MASSEINNVANDRINGEN  Aker Solutions vil inn i asylindustrien og tjene penger på det norske folks undergang. Nå er de i dialog med UDI for å få gjort om en brakkeby i Egersund til et gigantmottak med plass til 400 asylsøkere.

masseinnvandring_båt
Illustrasjonsfoto

Det er hotellbrakkene til Aker Solutions sitt verft i Egersund, som nå risikerer å bli gjort om til et stort asylmottak med plass til 400. Brakkebyen ble egentlig brukt til å huse arbeidere, men ettersom det nå ifølge Aker Solutions er «manglende trøkk», vil de gjøre det om til asylmottak.

Med 400 plasser, vil det gi årlige inntekter på over 100 millioner kroner. Ifølge Anne Cecilie Lund-Andersen, pressekontakt i Aker Solutions, så er Utlendingsdirektoratet (UDI) med på notene.

– Vi har ikke signert noen avtale per i dag. Men vi har satt i gang nødvendige tiltak for at vi skal være klare til å ta imot beboere her så snart vi har en avtale med UDI. Begge parter er innstilt på å få på plass en avtale.

Kjell Inge Røkke eier 23,3 prosent av Aker Solutions og staten 15,8 prosent. Leder for selskapets styre er Øyvind Eriksen.

Kilde:
Røkke & Co vil åpne asylmottak