Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Demonstrasjon i Kristiansand

Demonstrasjon i Kristiansand

DEMONSTRASJON Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte lørdag en demonstrasjon i Kristiansand mot homolobbyen.

Systemets forsøk på å hindre Den nordiske motstandsbevegelsens kamp mot den subversive og folkefiendtlige homolobbyen er selvsagt nytteløst. Politiet trakk som kjent tilbake demonstrasjonstillatelsen i Fredrikstad, og derfor gjennomfører Motstandsbevegelsen en demonstrasjon i Kristiansand.

Oppdatering 12:00

Aktivister fra Motstandsbevegelsen skal nå være på plass i byens handlegate.

Flere medier melder at aktivister fra Motstandsbevegelsen skal være pågrepet ved grensen. Frihetskamp har fått meldinger om at en gruppe svenske aktivister skal ha blitt stoppet etter å ha ankommet landet med ferje. Politiet skal ha tatt legitimasjon på samtlige i bilen samt gjennomført en ransakning i bilen. Aktivistene har ennå ikke blitt sluppet av politiet.

Oppdatering 12:11

Lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, blir intervjuet på direktesendt TV av Nyhetskanalen TV2.

Oppdatering 12:17

Sjef for Rede 5 i Sverige, Pär Sjögren, forteller til Nordfronts reportere på plass at aktivistene skal ha blitt fotfulgt av politiet allerede fra samlingsplassen til demonstrasjonen. Stemningen skal så langt være rolig og aktivistene fortsetter å dele ut flyveblader.

Oppdatering 12:23

Den norske løgnpressen har nå begynt å rapportere fakenews om demonstrasjonen. NRK skriver feilaktig at Motstandsbevegelsen hadde planer om å demonstrere i Fredrikstad, men på grunn av politiets høye beredskap så «skremte» politiet aktivistene sørover. NRK kommer også med den absurde påstanden om at markeringen var planlagt i forbindelse med olsok-dagen, som ifølge NRK skal være en merkedag for norske nasjonalister.

Oppdatering 12:38

Demonstrasjonen mot homolobbyen er nå førstesidestoff i de fleste norske nettaviser. Intervjuet Haakon Forwald gjorde med TV2 kan nå sees HER.

Oppdatering 12:57

Foruten en liten gruppe bitre meningsmotstandere som ikke liker ytringsfrihet skal stemningen forsatt være rolig på plass. Medieinteressen rundt demonstrasjon skal være stor og preger nå alle landets nettaviser.

Pressetalsmann Pär Öberg blir intervjuet av media.

Oppdatering 13:10 – Demonstrasjon avsluttet

Demonstrasjonen er nå avsluttet og skal ha blitt gjennomført uten problemer.

For flere bilder og filmer fra demonstrasjonen besøk Nordfronts Twitter-kanal.

En aktivist på plass melder til Frihetskamp at en meningsmotstander skal ha prøvd å angripe Motstandsbevegelsens aktivister på vei inn til torget i Kristiansand, men ble fort tilrettelagt og tatt hånd om av politi. En svært emosjonell og tydeligvis forskudd politiker skal også ha blitt ført bort av politi.

Ytterligere en person skal ha prøvd å angripe en av Motstandbevegelsens kameramenn på vei tilbake fra demonstrasjonen. Dialog med politiet skal ha blitt satt i gang.

Oppdatering 13:21

Det kommer nå meldinger om at politi har stoppet samtlige av demonstrasjonsdeltagerne og krever legitimasjon.

Oppdatering 13:50

Akkurat nå pågår det meningsregistrering av motstandsmenn -og kvinner.  Ifølge vår svenske søsterside skal det ennå ikke ha blitt satt i gang kroppsvisitering av personer.

Oppdatering 14:00

Fungerende ordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen, sier til lokalavisen Fedrelandsvennen at han synes det er «trist» at Motstandsbevegelsen skal få lov til å ytre seg, mens lokalpolitiker Terje Næss fra AP reagerer på at politiet ikke stanset demonstrasjonen.

Oppdatering 14:10 – Liveoppdatering avsluttet

Frihetskamp vil komme tilbake med flere artikler og bilder om den svært vellykkede demonstrasjonen.