Hjem Nasjonal kamp Årets pressekonferanse: Almedalen, 1. mai og valget i Sverige

Årets pressekonferanse: Almedalen, 1. mai og valget i Sverige

3

MOTSTANDSBEVEGELSEN Søndag den 28. januar presenterte Den nordiske motstandsbevegelsen viktige nyheter for 2018. Nordfront TV sendte direkte fra pressekonferansen.

Under pressekonferansen har det blitt avslørt at Den nordiske motstandsbevegelsen har sendt inn søknad om å delta på årets Almedalsuke i den svenske byen Visby. Om søknaden blir avslått kommer organisasjonen fremdeles å være tilstede ved politikeruken.

I tillegg vil Den nordiske motstandsbevegelsen i år holde ikke mindre enn to 1. mai-demonstrasjoner: Én i Ludvika i Dalarna og én i Boden i Nord-Sverige.

Nettstedet nordiska-motstandsrorelsen.se er også lansert, som vil samle informasjon om organisasjonen. Webportalen vil også fungere som organisasjonens valgside, hvor man kan lese om alle kandidatene til kommune- og riksdagssvalget. Tanken er også at Nordfront fremover skal utvikles til en ren nyhetsside, mens artikler angående organisasjonsspørsmål vil publiseres på nordiska-motstandsrorelsen.se.

Se sendingen nedenfor:

3
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Andreas HGallowsHanne Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Hanne
Hanne

Dette kommer til å bli et veldig spennende og interessant kampår! Hell seger.

Gallows
Gallows

Det flagget på høyresiden ser ut som Smålands flagg, men det har ikke samme farger. Hva er det flagget?

Andreas H
Andreas H

Det er Motstandsbevegelsens gamle organisasjonsflagg, før var tyr rune flagget ungdomsorganisasjonens flagg men etterhvert så ble tyr runen mer offentlig enn den andre fanen så man byttet hvilket flagg som var sitt offisielle. Dog har vi beholdt den eldre fanen mer internt til feks aktivist dager.