Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjon mot den folkefiendtlige Per Arnoldis «kunst» i Danmark

Aksjon mot den folkefiendtlige Per Arnoldis «kunst» i Danmark

AKTIVISME Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark gjennomførte natt til fredag en aksjon mot den folkefiendtlige Per Arnoldis dekadente kunst i byene Skjern og Tarm.

Per Arnoldi er kjent for sine «kunstverk» bestående av fargene rød, gul og blå med hvilke han lager intetsigende, nedbrytende og nærmest infantile «kunstverk».

Arnoldi er en erklært antifascist og har tette bånd til jødiske kretser. I 1993 laget han plakaten «Det knekte hakekors» som en antifascistisk logo til 50-årsdagen for feiringen av de danske folkeforræderne, de såkalte motstandsfolkene under andre verdenskrig.

Aksjonene ved Pakhuset i Skjern og Tømmergården i Tarm

Per Arnoldis «kunst» «Kulturtakene» innvies fredag 25. mai. Motstandsbevegelsen benyttet seg av denne muligheten til å protestere mot dette kulturmarxistiske angrepet på det nordiske folkets kultur og gjennomførte natt til fredag en aksjon mot «kunsten» i byene Skjern og Tarm.

Det ble hengt opp et banner ved hvert av de to «Kulturtakene» i de to byene samt satt opp oppslag med følgende tekst:

Kunst har vært menneskets følgesvenn siden tidenes morgen. Vi kan speile oss i kunsten, og kunsten kan endre måten vi ser på og forstår verden.

God kunst kan oppløfte den menneskelige ånd, gjøre oss til bedre mennesker og utvide vår horisont.
God kunst bør være en idealistisk forestilling av noe som mennesker kan streve etter.
God kunst skal ha røtter i den kultur hvorfra beskueren stammer.

Nordisk kunst og kultur har vært under angrep meget lenge.
Kunsten er gjennom årtier blitt fordervet og voldtatt av kulturmarxistiske krefter – og nordisk kultur forsøkes avvikles til fordel for kulturmarxistisk anti-kultur.

Dette «kulturtak» er ikke en gave i din by. Det er kulturell gift!

Den folkefiendtlige Per Arnoldi har, som de fleste kunstnere i det besatte Danmark, blitt hjernevasket av jødisk kulturmarxisme. Hans «kunst» er et angrep på den nordiske folkeånden og den nordiske kulturen!

Vi i Den nordiske motstandsbevegelsen nekter å glemme vår fortid og vårt kulturelle opphav. Vi holder fast i vår kulturs røtter og vi forkaster kulturmarxismens angrep på det nordiske folkets ånd!

Løgnpressen dekket aksjonen

Løgnpressen var ikke sen om å dekke aksjonen, og løgnaktige som de er kaller de nattens protestaksjon for blant annet en «hærverksaksjon» i et forsøk på å sverte Den nordiske motstandsbevegelsen og våre høyere idealer.

Se film fra aksjonen her

https://youtu.be/N_WhjxK0-4U

Se flere bilder fra aksjonen