Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjon mot den folkefiendtlige Per Arnoldis «kunst» i Danmark

Aksjon mot den folkefiendtlige Per Arnoldis «kunst» i Danmark

8

AKTIVISME Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark gjennomførte natt til fredag en aksjon mot den folkefiendtlige Per Arnoldis dekadente kunst i byene Skjern og Tarm.

Per Arnoldi er kjent for sine «kunstverk» bestående av fargene rød, gul og blå med hvilke han lager intetsigende, nedbrytende og nærmest infantile «kunstverk».

Arnoldi er en erklært antifascist og har tette bånd til jødiske kretser. I 1993 laget han plakaten «Det knekte hakekors» som en antifascistisk logo til 50-årsdagen for feiringen av de danske folkeforræderne, de såkalte motstandsfolkene under andre verdenskrig.

Aksjonene ved Pakhuset i Skjern og Tømmergården i Tarm

Per Arnoldis «kunst» «Kulturtakene» innvies fredag 25. mai. Motstandsbevegelsen benyttet seg av denne muligheten til å protestere mot dette kulturmarxistiske angrepet på det nordiske folkets kultur og gjennomførte natt til fredag en aksjon mot «kunsten» i byene Skjern og Tarm.

Det ble hengt opp et banner ved hvert av de to «Kulturtakene» i de to byene samt satt opp oppslag med følgende tekst:

Kunst har vært menneskets følgesvenn siden tidenes morgen. Vi kan speile oss i kunsten, og kunsten kan endre måten vi ser på og forstår verden.

God kunst kan oppløfte den menneskelige ånd, gjøre oss til bedre mennesker og utvide vår horisont.
God kunst bør være en idealistisk forestilling av noe som mennesker kan streve etter.
God kunst skal ha røtter i den kultur hvorfra beskueren stammer.

Nordisk kunst og kultur har vært under angrep meget lenge.
Kunsten er gjennom årtier blitt fordervet og voldtatt av kulturmarxistiske krefter – og nordisk kultur forsøkes avvikles til fordel for kulturmarxistisk anti-kultur.

Dette «kulturtak» er ikke en gave i din by. Det er kulturell gift!

Den folkefiendtlige Per Arnoldi har, som de fleste kunstnere i det besatte Danmark, blitt hjernevasket av jødisk kulturmarxisme. Hans «kunst» er et angrep på den nordiske folkeånden og den nordiske kulturen!

Vi i Den nordiske motstandsbevegelsen nekter å glemme vår fortid og vårt kulturelle opphav. Vi holder fast i vår kulturs røtter og vi forkaster kulturmarxismens angrep på det nordiske folkets ånd!

Løgnpressen dekket aksjonen

Løgnpressen var ikke sen om å dekke aksjonen, og løgnaktige som de er kaller de nattens protestaksjon for blant annet en «hærverksaksjon» i et forsøk på å sverte Den nordiske motstandsbevegelsen og våre høyere idealer.

Se film fra aksjonen her

https://youtu.be/N_WhjxK0-4U

Se flere bilder fra aksjonen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
4 år siden

Meget bra av våre danske kamerater! Ekte, storslagen kunst er svært verdifullt som ett oppbyggelig element for vår karakter. Det man i dag tillater seg å kalle kunst fremkaller lite annet en vemmelse, enten den nå er meningsløs, fullstendig talentløs eller rett og slett motbydelig. «Vår egen» Bjarne Melgaard, som kunstkritikere står i kø for å rose opp i skyene, fremstår som et alldeles nydelig eksempel i så henseende: https://www.fineart.no/kunstner/bjarne-melgaard I 1924 viste en amerikansk forfatter ved navn Paul Jordan-Smith (aka den eksentriske og høyst kunstnerisk begavede Pavel Jerdanowitch) med all tydelighet hvor syk kunstverden hadde blitt, selv den gang… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Jarl Stoltz
4 år siden

Melgaard har i følge nettsiden du lenket til bidratt til å designe utstillingen «hus å dø i» sammen med «Snøhetta». La oss ta en titt på folkene bak «Snøhetta». https://snohetta.com/people Spørsmålet er vel hvorfor så mange av dem holder til i New York og ikke Norge. Hvorfor skal folk i New York bestemme hvordan arkitekturen skal se ut i Norge? De har forpestet fjellheimen med «hyttene» sine, som åpenbart er designet for å skape sjelelig vemmelse og ubehag. De har påtatt seg oppdrag å designe sentrale bygninger i større byer. Bygninger som daglig brukes av store mengder mennesker. Det er… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Jarl Stoltz
4 år siden

@Stoltz. Vil bare takke deg for linken til videoen med Roger Scruton. Han har mange bra synspunkter og virker å være svært oppegående.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Jeg forstår ikke helt hvor denne «kunsten» er hen? Alt jeg ser på videoen er et slags partytelt uten vegger.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

https://www.tvmidtvest.dk/files/styles/viewer_medium/public/media/2018/21/kunst1_0.jpg

– Det er en gave, der både er modig og forfriskende. Jeg er sikker på, at Skjern og Tarm nu er kommet på det kunstneriske landkort, og nu er det til fri afbenyttelse til arrangementer og hvad man nu kan finde på, sagde Bychef Mette Christensen.

«… kulturtagene skal være med til at sende et budskab om medmenneskelighed.» ifølge «kunstneren» Per Arnoldi (ja, han mener vel mangfold … derav de forskjellige farger …)

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Jarl Stoltz
4 år siden

Okei. For meg ser dette ut som noe man kunne vente å finne på en båtmesse eller lignende, men jeg er jo temmelig off med den herskede zeitgeist i kunstverdenen.

Kanskje «kunsten» er ment å fungere som et slags partytelt for multikulturell gruppesex eller noe.

Nordboer
4 år siden

Veldig bra Danmark!

Tom
Tom
4 år siden