Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Aksjon mot «mangfoldsparaden» i Almedalen – NÅ MED FILM!

Aksjon mot «mangfoldsparaden» i Almedalen – NÅ MED FILM!

MOTSTANDSBEVEGELSEN På torsdag var det tid for den såkalte mangfoldsparaden under politikeruken Almedalen i Visby på Gotland. Motstandsbevegelsen var der for å protestere.

Den såkalte mangfoldsparaden har helt feil navn ettersom den snarere er en oppvisning i enfoldig svenskhat og godhetssignalering.

I likhet med andre Pride-arrangementer har også Visbys mangfoldsparade et sterkt «antirasistisk» preg. Slagordene som ble ropt i toget var ikke for mangfold, eller for homolobbyen. I stedet hadde slagordene som vanlig brodden rettet mot «nazister» og «rasister». Uansett hva slags demonstrasjon som kulturmarxister arrangerer så virker det til slutt alltid å handle om oss likevel.

Et av Den nordiske motstandsbevegelsens hovedhensikter er å vise for det nordiske folket at det finnes et sunnere alternativ til den nåværende maktordningen og den dårlige og skadelige LHBTP-kulturen som den forfekter. Derfor hadde medlemsgruppen i svenske Rede 8 dette året forberedt et riktig stort og flott banner med et budskap som neppe kunne unngås av noen: KNUS HOMOLOBBYEN!

Den kraftige vinden gjorde at det var nødvendig med åtte mann for å holde i den seksten meter lange giganten av et banner. Motstandsbevegelsen hadde bestemt seg for å gjennomføre en stille protest i år, ved å stå med banneret langs marsveien ved et utvalgt og veleksponert sted.

Paraden i seg selv bød ikke på noen spesielle overraskelser. Det var synd å se at så mange barn var med i toget. De fleste, eller samtlige riksdagspartier var representert og mange andre organisasjoner også.

Uniformert ambulansepersonale gikk med i toget og enkelte av dem uttrykte høyt sitt hat mot Den nordiske motstandsbevegelsen ved å både synge med i hetsregler, men også ved å høyt si «usj» og annet. Man bør virkelig stille spørsmålstegn ved egnetheten i at uniformert myndighetspersonale, som ifølge loven skal opptre nøytralt og upolitisk, deltar i slike ekstreme politiske jippoer.

Da Nordfronts kameramann ville gå et stykke ned gaten for å filme toget ble han bryskt stoppet av fire politimenn som hindret ham i å gå videre. Til tross for at journalisten informerte politimennene om at han var akkurat journalist, og derfor dokumenterte demonstrasjonen, nektet de utrivelige politimennene å høre. I stedet stilte de seg bryst mot bryst med Nordfronts utsending hvilket resulterte i et kort utbytte av fornærmelser.

Da demonstrasjonstoget hadde gått forbi Motstandsbevegelsens delegasjon begynte aktivistene å rulle sammen banneret, men ble i samme stund omringet av en mengde politimenn. De forsøkte å rive bort alle som holdt i banneret for å identifisere dem, noe som tydeligvis ikke kunne vente det minuttet det ville ha tatt å rulle sammen banneret. Dette kunne ha blitt gjort for å tiltale Motstandsbevegelsens medlemmer for oppdiktede forbrytelser. De ga dog ingen spesifikk begrunnelse på plass. Noen ble også visitert, tross at de ikke engang hadde holdt i banneret, men bare stått der på plassen.

Politiets trakasserier er dog noe som Den nordiske motstandsbevegelsens medlemmer er mer enn vandt med og ingenting som hindrer oss. Tvertimot så beviser det bare hva vi hele tiden påstår og gjør oss bare enda mer sikre i vår sak. Dagens system er råttent, korrupt og løgnaktig og må byttes ut hvis vi i fremtiden skal ha en mulighet til å leve i et sunt og fritt samfunn.

Er du også lei av å leve i et samfunn hvor det unaturlige og dårlige løftes frem og det naturlige og sunne undertrykkes? Gjør din plikt, søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen i dag!

Oppdatert med film 2019-07-09:

Problemer med å se filmen? Trykk her for å se den på VK.