Hjem Nyheter Norden Aksjoner mot voldtektskultur, masseinnvandring og homolobbyen i Danmark

Aksjoner mot voldtektskultur, masseinnvandring og homolobbyen i Danmark

1

KAMP Nasjonalsosialister i Danmark har aksjonert mot voldtektskulturen masseinnvandringen medfører, og homolobbyen. Aksjonene har fått stor oppmerksomhet i media.

Det er Nordfront.dk som på mandag rapporterte om to nasjonalsosialistiske aksjoner som nylig har funnet sted i Danmark.

Natt til mandag hengte anonyme nasjonalsosialistiske aktivister i Randers opp en dukke i protest mot den voksende voldtektskulturen. Dukken, som henger i en hengeløkke, har et skit med teksten «Jeg tok meg til Danmark og begikk overfallsvoldtekt av hvite kvinner. Nå henger jeg her som fortjent. Stopp masseinnvandringen».

Bakgrunnen for aksjonen var ifølge aktivistene den siste tidens nyheter om voldtekter og voldtektsforsøk mot hvite kvinner, begått av rasefremmede i Danmark.

Saken har fått stor oppmerksomhet i lokalmedia, som til og med lenket til Nordfronts artikkel. Artikkelen har også blitt delt i sosiale medier og fått mange kommentarer. Den voldtektselskende organisasjonen «Randers mot rasisme» har annonsert at de kommer til å arrangere en demonstrasjon på grunn av aksjonen.

Nordfront.dk kunne på mandag også rapportere om at aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark, Rede 3, i Århus har aksjonert mot homolobbyen ved å male over en benk med sunne farger, som hadde blitt ramponert av homolobbyister og malt i homofarger.

Nordfront.dk skriver at aktivistene gjennomførte aksjonen «så normale mennesker igjen kan benytte benken uten å bli påminnet om unaturlig livsstil og fordervet adferd».

Malingsaksjonen ble omtalt i danske TV2, som også nevnte at Motstandsbevegelsen hadde tatt på seg aksjonen.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kim Larsen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen
Kim Larsen

Fantastisk bra utført 🙂