Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjoner på “holocaust”-dagen i Rogaland og Hordaland

Aksjoner på “holocaust”-dagen i Rogaland og Hordaland

0

AKTIVISME I anledning den internasjonale “holocaust”-dagen ble det gjennomført aksjoner i både Rogaland og Hordaland i helgen.

Aktivister og medlemmer fra både Rede 3 og Rede 6 gjennomførte den 27. januar en rekke aksjoner i Hordaland og Rogaland. Dette i anledning den internasjonale “holocaust”-dagen. Her følger en rapport.

Rede 3 – Hordaland

Første aksjon ble utført ved den svært traffikerte E39 i nærheten av Flesland flyplass. En stor banner med teksten “Holocaust er en bløff!” ble holdt opp samtidig som røykgranater ble avfyrt.

Deretter ble Bergen by inntatt for å sanere sentrumsområdet for folkefiendtlig propaganda, og for å sette opp Motstandsbevegelsens propaganda. Mye av propagandaen ble satt opp i og omkring Møhlenpris, da det i dette området er en rekke minnemerker og såkalte snublesteiner med fokus på “holocaust”.

Rede 6 – Rogaland

I Rogaland ble hovedfokus lagt på videregående skoler, da disse med stor sannsynlighet enten har eller kom til å ha såkalt obligatorisk undervisning om “holocaust” i disse dager.

Hele seks skoler i Sandnes og Stavanger ble tapetsert med Motstandsbevegelsens plakater med budskap som “Nok er løgner! Les sannheten om “holocaust” på Frihetskamp.net”.

Lei av sionisme, masseinnvandring og ikke minst maset om “holocaust”? Engasjér deg i Motstandsbevegelsen i dag!

Se flere bilder nedenfor:

Rede 3:

Rede 6: