Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjonshelg på Sørlandet

Aksjonshelg på Sørlandet

14

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte en vellykket aksjonshelg på Sørlandet.

Motstandsbevegelsen inntar Grimstad.

Aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte sist helg en vellykket aksjonshelg til tross for utfordringer med skiftende vær.

Lørdag morgen samlet et antall medlemmer og aktivister seg ved Nordens største kjøpesenter i areal, Sørlandsenteret i Kristiansand, for å gjennomføre en offentlig flyvebladsutdeling inne på senteret. Delt opp i to grupper startet man på hver sin kant av kjøpesenteret og delte ut Motstandsbevegelsens politiske program til besøkende. Medlemmene rapporterer om positive tilbakemeldinger fra enkelte personer som stoppet opp for en hyggelig prat. Bortsett fra at den ene gruppen ble bortvist, gikk alt rolig og fredelig for seg.

Sørlandsenteret i Kristiansand.

Etter at aksjonen var ferdig på Sørlandsenteret bar turen videre til Lillesand hvor man først gjennomførte en gående aksjon hvor Motstandsbevegelsens politiske program ble delt ut til byens innbyggere. Etterpå stilte man seg opp i den mest folksomme delen av sentrum for å fortsette utdelingen der. Bortsett fra en og annen krenket globalist gikk det også rolig for seg i Lillesand.

Lillesand.

Turen gikk så videre til neste by, Grimstad, hvor medlemmene stilte seg utenfor Odden Senteret og atter en gang delte ut Motstandsbevegelsens politiske program til forbipasserende. Etterhvert bestemte de seg for å bevege seg lenger opp i sentrum, og møtte på veien en og annen person som ville slå av en prat. I hjerte av sentrum stilte medlemmene seg på alle kanter for å dekke alle inn- og ut-veier.

Grimstad.

En tydelig krenket person dukket etterhvert opp og påstod å være biolog-student, og fast bestemt på at vi alle stammer fra aper i Afrika. Det faktum at nyere forskning peker på noe annet, var dog helt ukjent for vedkommende, som attpåtil nektet å undersøke saken nærmere. Som påstått biolog-student ble han også henvist til å lese Røtter og Rase her på Frihetskamp.

Krenket «biolog».

Etter en stund viste politiet seg og ba om ID på alle deltakere, samtidig som de forbød videre aktivitet.

Motstandsbevegelsens aktivister og medlemmer utførte deretter en gående flyvebladsutdeling, før turen gikk videre til Sørlandsenteret for å spise. Dagens aksjonering ble deretter avsluttet.

Neste dag, søndag morgen, bar turen til Kjevik flyplass hvor aktivister og medlemmer startet med å spre flyveblader med informasjon om SAS’ antiskandinaviske reklame, inne på selve flyplassen. Etterpå stilte de seg utenfor ved inngangen med banner og flyveblader som oppfordret til boikott av SAS.

Aksjonen ble deretter avsluttet med at banneret ble hengt opp på et gjerde ved inngangen til flyplassen, godt synlig for alle bilister.

Se flere bilder fra aksjonshelgen

Les også:
Boikott-aksjon mot SAS
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS
Vår politikk

14
Delta i debatten

avatar
11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Anders JonssonGrimTomMimirHeimdal Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Jan-C. Pedersen
Jan-C. Pedersen

Takk for en flott helg kamerater!

Espen
Espen

Bra jobbet folkens!

Marius Simonsen
Marius Simonsen

Veldig bra skrevet 😊. Elsker bildet av biologen som følte seg krenked😂

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Krenket biolog demonstrerer hvordan man ruller en joint.

Petter
Petter

Haha

Richard

Bra oppmøte og flere morsomme minner 👍

Petter
Petter

Flotte bilder. Stolt norsk ungdom med ryggrad, stå på.

Haraldsson
Haraldsson

Veldig bra jobbet. Artig med lettkrenkte hippier 🙂

Heimdal
Heimdal

Hvilket argument og rettslig grunnlag mente de som liker å kalle seg håndhevere av loven at de hadde for å «forby videre aktivitet» på utdeling av informasjon av en politisk organisasjon?! Er ikke GRUNNLOVEN lenger en del av pensumet på politihøgskolen? Er det kun straffeloven, forbud, mysende blikktrening, arrestasjon, forfølging og det å slå ned på sitt eget folk og kriminalisere nasjonelle de lærer seg? Nord-Korea, Norge…hva er forskjellen? Sosialdemokrati er lettutgaven av kommunisme.

Mimir
Mimir

Grunnloven er så og si borte. Etter paragraf 2 ble fjernet har det nærmest vært fritt frem. Å feire 17 mai nå er egentlig et hån og en feiring av dem som har fjernet den bit for bit.

Mimir
Mimir

Flott aksjon! Herlig og se. «Vi stammer alle fra aper i Afrika», huffa meg. Han oppførte seg nok kanskje som han var det men den teorien har alltid bare vært en teori, en teori som faller greit sammen.

Tom

Kjempebra jobba kamerater!

Grim

Alltid flott å treffe patrioter som holder tannhjulene i gang for vårt folk

Anders Jonsson
Anders Jonsson

Mycket bra kamrater!