Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjonshelg på Sørlandet

Aksjonshelg på Sørlandet

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte en vellykket aksjonshelg på Sørlandet.

Motstandsbevegelsen inntar Grimstad.

Aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte sist helg en vellykket aksjonshelg til tross for utfordringer med skiftende vær.

Lørdag morgen samlet et antall medlemmer og aktivister seg ved Nordens største kjøpesenter i areal, Sørlandsenteret i Kristiansand, for å gjennomføre en offentlig flyvebladsutdeling inne på senteret. Delt opp i to grupper startet man på hver sin kant av kjøpesenteret og delte ut Motstandsbevegelsens politiske program til besøkende. Medlemmene rapporterer om positive tilbakemeldinger fra enkelte personer som stoppet opp for en hyggelig prat. Bortsett fra at den ene gruppen ble bortvist, gikk alt rolig og fredelig for seg.

Sørlandsenteret i Kristiansand.

Etter at aksjonen var ferdig på Sørlandsenteret bar turen videre til Lillesand hvor man først gjennomførte en gående aksjon hvor Motstandsbevegelsens politiske program ble delt ut til byens innbyggere. Etterpå stilte man seg opp i den mest folksomme delen av sentrum for å fortsette utdelingen der. Bortsett fra en og annen krenket globalist gikk det også rolig for seg i Lillesand.

Lillesand.

Turen gikk så videre til neste by, Grimstad, hvor medlemmene stilte seg utenfor Odden Senteret og atter en gang delte ut Motstandsbevegelsens politiske program til forbipasserende. Etterhvert bestemte de seg for å bevege seg lenger opp i sentrum, og møtte på veien en og annen person som ville slå av en prat. I hjerte av sentrum stilte medlemmene seg på alle kanter for å dekke alle inn- og ut-veier.

Grimstad.

En tydelig krenket person dukket etterhvert opp og påstod å være biolog-student, og fast bestemt på at vi alle stammer fra aper i Afrika. Det faktum at nyere forskning peker på noe annet, var dog helt ukjent for vedkommende, som attpåtil nektet å undersøke saken nærmere. Som påstått biolog-student ble han også henvist til å lese Røtter og Rase her på Frihetskamp.

Krenket “biolog”.

Etter en stund viste politiet seg og ba om ID på alle deltakere, samtidig som de forbød videre aktivitet.

Motstandsbevegelsens aktivister og medlemmer utførte deretter en gående flyvebladsutdeling, før turen gikk videre til Sørlandsenteret for å spise. Dagens aksjonering ble deretter avsluttet.

Neste dag, søndag morgen, bar turen til Kjevik flyplass hvor aktivister og medlemmer startet med å spre flyveblader med informasjon om SAS’ antiskandinaviske reklame, inne på selve flyplassen. Etterpå stilte de seg utenfor ved inngangen med banner og flyveblader som oppfordret til boikott av SAS.

Aksjonen ble deretter avsluttet med at banneret ble hengt opp på et gjerde ved inngangen til flyplassen, godt synlig for alle bilister.

Se flere bilder fra aksjonshelgen

Les også:
Boikott-aksjon mot SAS
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS
Vår politikk