Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aktivisme i hele Norden på Urbefolkningens dag

Aktivisme i hele Norden på Urbefolkningens dag

6

AKTIVISME I dag den 9. august er det Urbefolkningens dag – en dag da hvite mennesker feires med nasjonal aktivisme i hele verden – dette også av Motstandsbevegelsen i Norge og Norden.

Artikkelen oppdateres hvis flere rapporter kommer inn.

Bergen

Rede 3 har gjennomført White lives matter-aktivisme på flere steder i Bergen kommune. Enorme skilt ble satt opp langs E39. Flere bilister tutet og ga tommel opp.

Et stort antall spesiallagde metallskilt har også blitt skrudd og klistret opp ved populære turområder og rasteplasser, eksempelvis i Nipedalen.

Ludvika, Sverige

I Grängesberg, Ludvika sto aktivister oppstilt utenfor en av stedets butikker med fane og delte ut flyveblader med temaet White lives matter. Det var blandede reaksjoner med alt fra enkeltpersoner som var spydige til slike som ba om å få valgsedler for å kunne stemme på Den nordiske motstandsbevegelsen i valget i høst.

Stockholm, Sverige

Aktivister i Den nordiske motstandsbevegelsens svenske Näste 1 gjennomførte en broaksjon over en veltrafikkert vei i Sveiges hovedstad. Responsen fra forbipasserende bilister var veldig god og det kjentes at slagordet White lives matter er noe som rører mange.

Örkelljunga, Sverige

Tidlig på morgenen reiste medlemmer fra svenske Näste 3 til en eng langs E4 i Örkelljunga kommune. En rask gjennomgang ble tatt over planen for aktiviteten som deretter ble gjennomført: å klatre opp flere meter i to trær på utkanten av engen for å feste et banner med Den nordiske motstandsbevegelsens symboler og teksten White lives matter godt synlig for de mange ferietrafikkantene.

Senre på dagen ble det utdelt flyveblader med budskapet White lives matter til Örkelljungabeboerne hvor Den nordiske motstandsbevegelsen stiller opp i valget.

Luleå, Sverige

Medlemmer samlet seg på Storheden i Luleå hvor de holdt et White lives matter-banner over en høytrafikkert vei i begge retninger, noe som pågikk i en times tid. Deretter ble et par bannere spent over en vei og et viltstengsel.

Moss

I Moss sentrum ble det holdt en offentlig flyvebladsutdeling. Da det var mindre folk enn vanlig i byen flyttet man seg senere til Mosseporten kjøpesenter for å fortsette aksjonen.

Senere ble det gjennomført en banneraksjon over EL som ble møtt av flere tutinger og tomler opp.

Vetlanda, Sverige

Bannere med budskapet White lives matter har blitt satt opp i Vetlanda.

Jönköping, Sverige

Banner i Jönköping.

Karlstad, Sverige

Banneroppsetting utenfor Karlstad. Bare i løpet av den korte tiden aktivistene var på plass for å sette opp banneret ble de møtt av en heilende trafikant.

Örebro, Sverige

Flyveblader med WLM-tema ble utdelt til leiligheter og villaer i Örebro.

Nässjö, Sverige

Banner har blitt satt opp i Nässjö.

Gislaved, Sverige

Banner har blitt satt opp i Gislaved.

Rungsted, Danmark

Flere klistremerker med forskjellige White lives matter-tema har blitt satt opp rundt omkring i kommunen.

Resten av verden

For å ta del av en del av aktivismen (av blandet kvalitet) som har blitt gjennomført i andre deler av verden kan du besøke Patriotic Alternatives nettsida her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard Eide
Richard Eide
1 måned siden

Herlig å se mange flotte aksjoner omkring til ære for eget folk 👍

Tom Hauge
Tom Hauge
1 måned siden

Kjempebra alle sammen. Dette har blitt en viktig internasjonal aksjons dag for alle hvite frihetskjempere. Hvite fra hele verden har i dag vist motstand mot (((systemet))) og hyllet sitt folk og rase

Roger M
Roger M
1 måned siden

Nice!

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

DNM har nok flere sympatisører enn vi aner, men flertallet i befolkningen er redd for å gi uttrykk for denne sympatien, i frykt for sosiale sanksjoner i eget miljø, på arbeidsplassen, osv. Og mange ser opp til aktivistene, som tar opp utfordringene, i kjærlighet til eget folk.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 måned siden

Flott innsats av alle som medvirket!

trackback
1 måned siden

[…] Aktivisme i hele Norden på Urbefolkningens dag […]