Hjem Nasjonal kamp Aktivisme mot homolobbyen i Kristiansand

Aktivisme mot homolobbyen i Kristiansand

2

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 2 har natt til torsdag gjennomført en aksjon mot den nå påbegynte såkalte Pride-uken i Kristiansand  kalt «Skeive Sørlandsdager».

Front_Rede 2

Natt til torsdag den 25. august gjennomførte aktivister fra Rede 2 en en rekke aksjoner mot den nå påbegynte såkalte Pride-festivalen kalt «Skeive Sørlandsdager».

Aksjonen startet med brenning av flagg som hadde kommet i aktivistenes besittelse. Totalt gikk seks regnbueflagg opp i røyk. Når flaggene var brent og flammene slukket, var det på tide å henge opp bannere. Turen gikk til østsiden av Kristiansand, hvor en banner ble hengt opp over E18 mot sentrum.

LES OGSÅ: Homobevegelsen må gjennomskues

R2-250816-anti-pride-kristiansand-07

Etter dette gikk ferden til Kristiansand sentrum, hvor mengder med plakater ble hengt opp i Markens gate, byens hovedgate. Aktivistene passet på å henge opp mange plakater i området hvor helgens arrangement skal holdes. Det ble også hengt opp en banner i gaten. På tur gjennom sentrum ble også en reklamebanner for arrangementet oppdaget, denne ble selvfølgelig fjernet med en gang.

Vestsiden av Kristiansand ble så besøkt. Her ble det hengt opp bannere på E39 mot sentrum. Nå hadde også rushtrafikken startet, så det var tett med biler på veiene.

Alt i alt, en meget vellykket aksjon. Kampmoralen er på topp i Rede 2!

Både NRK og Fædrelandsvennen har omtalt aksjonen:

Er du bosatt på Sørlandet og har lyst å engasjere deg i Motstandsbevegelsen? Ta kontakt med Rede 2 i dag!

Se bilder fra aksjonen:

R2-250816-anti-pride-kristiansand-01 R2-250816-anti-pride-kristiansand-02 R2-250816-anti-pride-kristiansand-03 R2-250816-anti-pride-kristiansand-04 R2-250816-anti-pride-kristiansand-05 R2-250816-anti-pride-kristiansand-06 R2-250816-anti-pride-kristiansand-08

Engasjement

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Glenn Westbye
Glenn Westbye
5 år siden

Jeg skjønner ikke at homosak kan være et diskusjonstema eller en politisk sak . Hva har andre med akkurat det. De fleste mennesker – også i dette forum – ser ut til å mer enn nok med seg selv. Hvorfor lager dere ikke en politikk – det er meg uforståelig. Jeg innbiller meg at dere har ledere som mangler logikk og konsekvensforståelse. Det er da jaggu nok å ta tak i hvis man ønsker fremgang på noen som helst område. Slike kampsaker som dette bevitner mer om alvorlig personlighetsforstyrrelse – noe som ikke er forenlig med det å få til… Les mer »

Miriam Elisa Olsen
Miriam Elisa Olsen
5 år siden

Skjønner ikke hvorfor dere gidder. Det finnes ingen grunner til å gjøre slike ting, og jeg finner heller ingen grunn til å være i mot homofili, og hvis du har en så bare kom med den. Oppførselen deres er ikke akseptabel og dere går absolutt ikke riktig fram med budskapet deres. Kort sagt: gi faen i å oppføre dere som forbanna drittsekker