Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aktivisme og foredrag i Småland

Aktivisme og foredrag i Småland

Tidlig lørdag morgen (9. februar) satte aktivister fra Motstandsbevegelsen kursen mot Sverige for en hyggelig helgeaktivitet. Denne gangen gikk turen helt til andre siden av landet, til en liten by ved kysten som heter Västervik – for å støtte opp den lokale gruppen og ta del i et foredrag av Simon Lindberg.

Vi gikk turen imøte vel vitende om at det var meldt sterkt snøfall og dårlige kjøreforhold – uten at dette la noen demper på stemningen. Livlige diskusjoner ble holdt i bilen om diverse hendelser og fremtidige aktiviteter.

Når vi kom frem til Västervik var det tid for et godt måltid på den lokale kafeen og deretter gikk turen til den mest sentrale gaten hvor vi stilte oss opp.

Bilde0460-460x345

Det ble en rolig flyvebladsutdelning på torget hvor mange positive reaksjoner var å høre fra lokalbefolkningen.

Bilde0456-460x613

Etter den vellykkede aksjonen var ferdig dro vi til et flott lokale i Smålands skoger, hvor det i bilen ble samstemt sagt at dette området var som hentet ut fra fortellingene om Emil i Lønneberget.

Fremme i lokalet holdt Simon Lindberg et meget imponerende og lærerikt foredrag hvor man fikk mye ny og nyttig informasjon om blant annet hvilke som markedsfører og står bak diverse helsekost, mat, sosiale medier osv. Videre ble Bevegelsens fokus på saker som sunn mat og ideologiske mål forklart i detalj og belyst i fra flere vinkler.

En stor takk til Simon Lindberg og alle som bidro til denne flotte dag og ikke minst en stor takk til jentene på kjøkkenet som serverte oss fantastisk mat.