Hjem Nasjonal kamp Aktivisme på Rättviks marked

Aktivisme på Rättviks marked

5

AKTIVISME Lørdag 7. oktober var aktivister fra Motstandsbevegelsen på plass på Rättviks marked for å dele ut flyveblader og diskutere politikk med interesserte besøkende.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=bYzEaO74p48

Omkring et 30-talls aktivister fra svenske Rede 5 og Rede 1 samlet seg på lørdag i Dalarna for å bedrive folkeopplysning på Rättviks marked, et tre-dagers vår- og høstmarked med ca. 100 000 besøkende.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
dndnadnnd
dndnadnnd
5 år siden

Det er jo helt patetisk, stå der med et slikt skilt – men nekte diskusjon???

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  dndnadnnd
5 år siden

Går på konsert, men vil ikke høre på musikk .

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden
Hanne
Hanne
5 år siden

Slike som hun kvinnen med plakaten er dem alle. De makter ikke å diskutere om deres ståsted eller meninger. Ganske komisk i grunn.

Thule
Thule
5 år siden

Har vi et norsk begrep for «virtue signalling»? Dette er jo et ypperlig eksempel. Grunnen til at hun ikke har noen argumenter er at hun ikke engang har giddet å sette seg inn i hva hun protesterer mot. Hun vet bare at det er en sjanse for å høste PK-poeng, og det er nok. Ingen slike protester er for dem verdt bryet med mindre de kan dokumenteres på sosiale medier. Slike folk vil protestere mot hva det skal være så lenge konsensus erklærer det som ukorrekt. Derfor er de farlige. Den mannlige varianten av dette er den ekstremt sportsinteresserte stereotypen… Les mer »