Hjem Nyheter Europa Aktivisme til minne om Lola

Aktivisme til minne om Lola

2

AKTIVISME Forrige helg ble 12 år gamle Lola myrdet av fire algeriere i Frankrike. Aktivisme har blitt utført over hele Europa til jentas minne.

Demonstrasjon i Paris. Foto: Ouest Casual.

Det var forrige helg at 12 år gamle Lola Daviet ble funnet halshugget i en koffert i Paris. Senere kom det frem at fire algeriere hadde voldtatt, torturert og myrdet jenta før de dumpet liket i kofferten.

I løpet av den siste uken har det blitt gjennomført aktivisme rundt om i Europa til minne om den drepte jenta, som ble nok et offer for flerkulturen.

Det har blitt holdt mange banneraksjoner med budskapet «Justice pour Lola», som betyr «Rettferdighet for Lola». For eksempel i franske Lyon og Rennes. Det har også vært arrangert større demonstrasjoner i Frankrike.

Frankrike

Banneraksjon i Frankrike. Foto: OUEST Casual / Telegram.

Demonstrasjon i Montpellier.

Spania

Banner ved den franske ambassaden i Madrid, Spania.

Bulgaria

Aktivisme ved den franske ambassaden i Sofia, Bulgaria.

Finland

Banneraksjon i Finland.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

RIP Lola. Ditt unge liv ble tatt fra deg på bestialsk vis, av rasefremmede som var invitert til ditt land av politikerklassen, forrædere som de er. Barn og unge som blir ødelagt for livet og/eller blir drept på denne måten er vår tids martyrer, på linje med de barna som i middelalderen ble helligkåret av den katolske kirken som ofre for jødenes ritualmord; blood libels in england – Søk (bing.com)

Heimdal
3 måneder siden

Jenta ville ha opplevet og levd til å bli til en eldre dame om Hitler hadde vunnet krigen. Istedet fikk Europa antihvit globalisme, kommunisme, liberalisme og importert påtvunget flerkriminell drapskultur.