Hjem Nasjonal kamp Aktivist angrepet av maskerte gjerningsmenn – slo tilbake med full kraft!

Aktivist angrepet av maskerte gjerningsmenn – slo tilbake med full kraft!

30

MOTSTANDSBEVEGELSEN Frihetskamp har intervjuet en aktivist fra Motstandsbevegelsens Rede 1 som nylig ble angrepet av maskerte gjerningsmenn utenfor sitt eget hjem, og slo tilbake med full kraft.

Det var aktivist Andreas Haglund Arnesen fra Rede 1 som nylig utsatt for et feigt angrep utenfor sitt eget hjem i Fredrikstad. Andreas er kjent som en særdeles aktiv, trofast og dedikert aktivist i organisasjonen, og var på vei ut for å bedrive aktivisme, da han ble utsatt for et feigt angrep.

Det var midt på dagen og Andreas var på vei ut med sykkelen for å bedrive litt aktivisme, da maskerte gjerningsmenn gikk til angrep. Gjerningsmennene hadde fylt sokker med småstein som de slo mot Andreas, men var kanskje ikke beredt på den motstand de kom til å møte.

Andreas grep fatt i en penn han hadde i lommen, og brukte den for å forsvare seg med. Etter et kortere tumult sprang gjerningsmennene til sin bil og flyktet fra stedet. Frihetskamp har vært i kontakt med Andreas for å høre hva som skjedde og hvordan det går med ham nå.

Bildet av gjerningsmennenes bil, tatt av Andreas sin nabo. Klikk på bildet for å forstørre.

Hei, Andreas, kan du fortelle hva som skjedde?

– Jeg var på vei hjemmefra for å utføre basisaktivisme med en av mine lokale kamerater. Jeg rakk å sykle ca. 50–100 meter før det sprang fram to maskerte menn som angrep meg fra siden. De startet å slå meg med noen strømper med stener i eller noe lignende.

La du på sprang, eller slo du tilbake med full kraft?

– Jeg fikk kommet meg av sykkelen og til siden, og fikk fatt på en penn jeg hadde i lomma. Fikk inn et kraftig slag i hodet på den ene mannen, så han nesten gikk i bakken. Etter det så sklei jeg på isen og landet på ryggen. Brukte da armer og hender for å beskytte hodet. Tok imot noen slag før jeg spratt opp og da la de beina på nakken og sprang for harde livet inn i en ventende bil.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hva gjorde du etter det feige angrepet? Gikk inn og gråt en skvett og hoppet av fra organisasjonen?

– Det hadde vel ikke vært merkelig om man ble litt satt ut av en slik opplevelse, og det er vel det som er tanken – å skremme folk fra å være aktive.  Jeg dro avgårde å utførte aktivismen som jeg lovet min kamerat at vi skulle gjøre den kvelden. I ettertid har jeg som følge av hendelsen økt aktivismenivået og fått mye mer energi med tanke på kamparbeid. Kampmoralen er på topp!

Har du noen anelse om hvem det kan være?

– I grunn ikke, men det er tydelig at jeg har krenket noen meningsmotstandere med mitt høye aktivitetsnivå, så det blir økt arbeid framover her.

Etter hva jeg har forstått så har du, i samråd med redesjefen, anmeldt hendelsen? Hva er status på saken i dag, er noen pågrepet?

– Ingen er pågrepet som jeg vet om til nå, men politiet jobber med saken, så vi får se hva de får til. Har ingen store forhåpninger, men med tanke på at naboen fikk tatt et bilde av bilen til gjerningsmennene, tenkte jeg det var verdt et forsøk. Får håpe at de får identifisert gjerningsmennene slik at de får den straffen de fortjener.

Har du noen råd til andre aktivister om hvordan de kan være forberedt, eller hva de skal gjøre dersom de havner i en lignende situasjon?

– Om noen først er så feige at de angriper deg/dere på et sånt vis, så sikt høyt og gi dem et helvete, hehe. Det viktige er å ikke gi seg i en sånn situasjon og sørge for at de tar mer skade enn de gir.

Da takker vi for svarene, og ønsker deg en fin dag Andreas! Noen siste ord til Frihetskamps lesere?

– Bli med oss til 1. mai-demonstrasjonen i Ludvika (eller Boden) og ikke minst: Organisér dere i Motstandsbevegelsen. Hill seier!

Har du tips og/eller informasjon om hvem det kan være, eller om det såkalte antirasistiske og antifascistiske/antinazistiske miljøet i Norge? Ta kontakt med redaksjonen!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kjell
4 år siden

«antirasistene» er noen feige rotter! Så fort dem får motstand stikker dem med halen mellom beina. Bra du slo tilbake Andreas, du er en sann Motstandsmann! Bare synd du ikke fikk brukket en nese eller slått ut noen tenner på rottene, dem skal lære seg at det aldri lønner seg å angripe en motstandsmann! Hva gjelder politiet og deres «etterforskning», jeg antar at saken blir liggende en stund før den så blir henlagt pga manglende bevis eller liknende. Selv om bilens skiltnummer er fullt synlig. «antirasistene» går fri og vi blir dømt skulle vi ta igjen. Systemet er pill råẗtent…… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Nydelig levert kamerat! Selv slår jeg alltid kraftig mot hodepartiet om noen angriper meg. Det er en ryggmargsrefleks som kommer helt automatisk og som har reddet meg mot voldsbøller flere ganger. Slike voldpsykopater blir gjerne satt ut når de får smake sin egen medisin. Overrasker meg heller ikke at de var to mot en. Feige nidinger!

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Flere Maskerte personer som angriper 1 mann med strømper og småstein er gay . Dem høres såpass gay ut at jeg nesten kan forstå hvorfor dem skjuler trynet sitt. Skjule trynet sitt burde dem fortsette å gjøre også når dem risikerer og få godt over 1000 sinte NMR medlemmer på nakken .

Håper du fikk inn en skikkelig innertier rett i tinninga på’n.

Hyll seier !

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Med livet som innsats!
Bra gjort! 🙂

Roar
Roar
4 år siden

Bra du fikk slått disse maskerte feiginger tilbake. Skulle noen sitte på opplysninger, da vet dere hvor dere henvender dere.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Hvitfarget personbil, bensindrevet kjøretøy, registrert i Billingstad. Oppgitt motorytelse på 69 hestekrefter.

…Men den kan være stjålet/tjulånt, så det er ikke lurt å skrive navn på eier her i kommentarfeltet av opplagte juridiske årsaker.

Kommentar: Men å kjøre en bil med bare 69 hk er ikke akkurat noe man ville vente av proffe innleide folk eller drittsekker som jobber innenfor den norske sikkerhetstjenesten. Dette tyder på å være et skikkelig jack ass stunt av amatører.

jaaspeis
jaaspeis
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Leasingbil registrert på Santander, grei skuring å få opplysninger om hvem leasingavtalen står på, jeg mener det er av allmenn interesse og bør publiseres her.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  jaaspeis
4 år siden

Fordi det kan være en felle å gjøre det. Noe som de faktisk ønsker skal skje. Også kan de rigge noe selv mot eieren og skylle på Motstandsbevegelsen medlemmer eller sympatisører.

Tobbe Motståndsman
Tobbe Motståndsman
4 år siden

Bra kamrat, anfall är bästa försvar.
Leve det radikala motståndet!
Hell seger

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Exemplariskt agerat av en hängiven aktivist. Du är ett föredöme Andreas. Detta sker i en stad som låter hot om våld sätta agendan. Vi minns alla besluten som togs i samband med att Motstandsbevegelsen skulle arrangera demonstration i Fredrikstad förra året. Med sådan signalpolitik är det inte konstigt att sånt här sker, man kan nästan misstänka att det är önskvärt. Framtiden får utvisa om jag har rätt eller fel. Men även om vi inte har det kriminella systemet på vår sida så ger oss lagen rätt att fullständigt och totalt nedslakta och tillintetgöra varje hot mot liv och hälsa. Hell… Les mer »

Einar O
Einar O
4 år siden

Dette bør vel være en enkel sak for politiet. Her har man skiltnummer på bilen, så da er det bare å søke opp brukerne av denne bilen. Henlegges saken så er det politiets ønske at saken ikke skal frem og gjerningsmennene dømmes. Med tanke på hvilket sted dette er, ville det heller ikke overrasket meg om frimurer-politiet er innblandet.

Jan
Jan
4 år siden

Bra kämpat Andreas!Jag är mycket stolt över att jag lärt känna dig redan på Teamspeak-tiden och fick demonstrera vid din och dina norska kamraters sida i Falun. Du är ett föredöme och jag spår dig en ärofull framtid i kampen för Nordens Folkgemenskap. HELL SEGER!

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
4 år siden

Feige rotter! Bra du fikk smelt ifra deg Andreas. Håper vi finner ut hvem dem er.

tony eggen
tony eggen
4 år siden
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Utrolig feigt angrep på Andreas.

De får håpe at politiet finner de først!

Stå på kamerat!

trackback
4 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

Micke
Micke
4 år siden

Helt rått Andreas – du er et forbilde for oss alle og med din heltemodige handling forebygger fremtidige slike hendelser – all respekt til deg mvh veteran fra Sørlandet

Snusern
Snusern
4 år siden

Info sendt til [email protected]

Micke
Micke
4 år siden

Disse kommer iallefall ikke til å finne på noe mer, når de dreit seg ut med skilt nr er det bare et tids spm før politiet konfronterer dem, så du slipper å se deg over skuldrene med det første.

Stefan
Stefan
4 år siden

Maskerte og alltid flere. Feige pakk!
Bra du fikk slått tilbake Andreas.

Tom
Tom
4 år siden

Feige svin! Bra jobba Andreas

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

En alternativ teori er at gjerningspersonene i utgangspunkt er upolitiske småkjeltringer som trodde at de utførte et standard torpedooppdrag mot en som skyldte narkopenger. Da de smertelig oppdaget at personen de hadde fått utlevert bilde og adresse til ikke var noe lett offer flyktet de selvsagt hals over hode.

Hvis denne teorien stemmer står disse småkjeltringene per daga dato i fare for å bli ekspedert på Kjakan vis av oppdragsgiver* (dypstaten) som ønsker å skjule alle spor av fadesen. PSTs metoder blir bare styggere og styggere.

John Doe
John Doe
4 år siden

Andreas.
Du er en barsk faen!
Jeg er stolt av å kjenne deg.

Jeg vil gjerne bli like tøff som deg.

Mvh Jan AKA LoneWolf101

Micke
Micke
4 år siden

Om bilen står på utleiefirma i Billingstad så sier det seg nesten selv hva vi har med å gjøre, vi har en (nesten) håndfull vestkant wannabe kommunister som reiste å gjorde ( den mislykka) jobben Østfold kreka ikke turte selv, sikkert de samme som sprayet ned bilen i Asker i fjor (som også var en fiasko)..bare tull å konspirere med staten her folkens..dette er arbeidsløse vestkant-afa amatører med for mye tid som hverken har suksessfulle aksjoner, bil eller et liv.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Micke
4 år siden

Det er trolig 99% sannsynlig at du har rett, Micke. Likevel holder jeg døren på gløtt for at det er 1% sannsynlighet for at det er snakk om innleide patsyer. Hvis saken ikke blir oppklart så er det fordi politiet IKKE ønsker å oppklare saken.

Halvor
4 år siden

Andreas Haglund Arnesen er med i RN Direkt #74.

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Undervurder aldri pennens makt.

trackback
4 år siden

[…] Les også: Aktivist angrepet av maskerte gjerningsmenn – slo tilbake med full kraft! Antifa: Media-støttede terrorister Svensker konfronterer Antifa i Göteborg Store mengder […]

trackback
4 år siden

[…] Aktivist angrepet av maskerte gjerningsmenn – slo tilbake med full kraft! […]