Hjem Nyheter Erstattet hvite skuespillere på filmplakater med svarte

Erstattet hvite skuespillere på filmplakater med svarte

6

ABSURDISTAN En gruppe afrikanere har erstattet de hvite skuespillerne på kjente filmplakater med svarte skuespillere for å trekke oppmerksomhet til det de hevder er mangel på rasemangfold i filmindustrien.

Foto: Twitter/livcornibert

Gruppen, som kaller seg for Legally Black (Lovlig svart), har designet nye versjoner av kjente filmplakater for store filmer og TV-programmer som blant annet Doctor Who, Titanic og Harry Potter, der de har erstattet de hvite skuespillerne med svarte personer.

Plakatene har deretter blitt plassert dem bussholdeplasser rundt om i Londons bydel Brixton. Prosjektet skal være et samarbeid mellom Legally Black og organisasjonen Special Patrol Group, som spesialiserer seg på «artistisk reklame». Til den britiske avisen The Guardian sier Shiden Tekle, en av personene bak prosjektet følgende:

– Jeg har blitt rasemessig misbrukt siden jeg var 12, og vi ser aldri positive representasjoner av svarte mennesker i media.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

De får gøra egen film.
Harry Nigger and the Mumbo Jumbo.

Johan G
Johan G
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Haha

Fredrik
Fredrik
4 år siden

we wuz movies n sheeit

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Sutre sutre

Velden
Velden
4 år siden

Har lenge forsøkt å finne en god løsning på de altfor mange reklameplakater med innebygget multikulturell propaganda. Vurderer å bare sladde folke forræderiet. Noen som har en god ide?
Videre så er det også viktig å sørge for at bedriftene som driver med dette får negativ omtale. Unngå leverandører som driver med folke forrædersk aktivitet. Om mulig bruk kun tjenester med Norske > Nordiske > Europeiske ansatte. Lykke til, en trenger det i multikulturelt helvete.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

BBC og andre jødekontrollerte media i UK gjør alt de kan for å portrettere svarte som de hvites likemenn og -kvinner ved å tildele dem ledende roller i TV-serier, akkurat som de liker å sette inn kvinner i roller som tidligere var forbeholdt menn. Alt pga affirmative action og kvoteringstøv. Og enda er det ikke nok for nignogs og metoo-feminister, som må klage og syte.