Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aktivister gir politiet svar på tiltale

Aktivister gir politiet svar på tiltale

18

AKTIVISME Aktivister fra Rede 1 gjennomførte nylig en offentlig aktivitet utenfor Halden videregående skole.

Motstandsbevegelsens propaganda har i en lengre periode prydet flere videregående skoler i Østfold, noe som har gjort politiet urolig over at ungdommen kan bli radikalisert og eventuelt gå med i Motstandsbevegelsen.

Som følge av dette valgte politiet å oppsøke noen av Motstandsbevegelsens aktivister i Østfold, og presterte da å si at det ikke var «greit» å dele ut politisk informasjon til ungdommen. Aktivistene svarte med en offentlig aktivitet utenfor Halden videregående skole, den påfølgende dagen.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=Jpb7dQwoygk

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Det blir en valium till frukost før politiet i Østfold imorgon. Vi vet att ni leser på frihetskamp.
Fantastisk aktion kamrater.
Stå på!

Kjell
4 år siden

Veldig bra Rede 1, flyvebladene gikk jo som varmt hvetebrød! Kanskje ungdommen faktisk lærer noe 😀

Hanne
Hanne
4 år siden

Herlig å lese og se. Knall bra jobbet, Kamerater.

Motstandsmann
Motstandsmann
4 år siden

Så jævlig bra, mer sånt!

HFH!

Roar
Roar
4 år siden

Det at politiet oppsøker politiske aktivister for å be disse stoppe å spre politisk budskap til ungdommen, er provoserende! Det er ikke politiets oppgave å gå politisk ærend for våre meningsmotstandere. Vi har like mye rett som hvilken som helst annen politisk gruppering å spre vårt budskap. Kjempe bra jobbet, mer av dette!

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

KANON BRA!!!
Fikk gåsehud!! 🙂
Ungdommen kommer til å våkne!

Espen
4 år siden

Bra og se at ungdommen blir informert. Politiet lærer stadig noe nytt av NMR. Sikkert mye mer enn hva dem lærte på politiskolen i det dem sagte men sikkert innser hvor feil dem tar.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
4 år siden

Veldig bra!

Andreas h
Andreas h
4 år siden

Drit bra aksjon!

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
4 år siden

Fantastisk!

Martin. S
Martin. S
4 år siden

Knallbra aksjon!

Thule
Thule
4 år siden

Det var ingen som kom til oss og delte ut flyveblad. Den anti-hvite hetsen i media, på alle fronter, er trappet opp mange hakk siden jeg var på deres alder, så ungdommen setter nok umåtelig pris på den støtten de får gjennom dere når INGEN tar deres parti, hverken lærere, media, eller politikere.

Richard
4 år siden

Det er ikke ukjent heller at rektorer og lokalpolitikere jobber aktivt for å forhindre at ungdommene får ta del av den politiske debatten. Er venstresiden så redd for at elevene faktisk skal få mulighetene å velge selv og få informasjon om sannheten at dem går så langt som å fysisk forhindre dette ? – https://resett.no/2017/09/06/fuskes-det-i-skolevalget/

Steinar
4 år siden

Hill siger!!!

Kim
Kim
4 år siden

Dette må kopieres og gjentas over hele landet.

Daniel
Daniel
4 år siden

Veldig bra jobbet! Hilsen sympatisør

Bekymret
Bekymret
4 år siden

Her er et spørsmål jeg har fundert over i lenger tid: Er vi egentlig tjent med å skjære alle politi-ansatte over én kam? Er det ikke det vi gjør når vi kontinuerlig kritiserer «politiet»? Er vi ikke mer tjent med å peke ut de spesifikke politi-ansatte individene som gjør dumme ting, der dette er mulig? Og der dette ikke er mulig, i det minste kritisere ledelsen for det aktuelle distriktet, snarere enn å demonisere hele politiet som yrkesgruppe? Ikke ALLE som jobber i politiet er forrædere, idioter og sosiopater, faktisk er det flere der som sympatiserer med oss, hvilket egentlig… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Bekymret
4 år siden

Vi er selvsagt klar over at der finnes veldig gode og rettskafne politifolk også, men vi tillater oss ganske enkelt å ha en klar forventning om at politiet opptrer upartisk, forholder seg til norsk lov og ikke går ut over sine fullmakter. Dessverre har vi sett en del eksempler på at så ikke er tilfelle. Når noen kanskje får inntrykk av at vi i utgangspunktet er fiendtlig innstilt til politiet, så kan nok det henge sammen med at når våre aktivister gang på gang opplever trakasserier og partiskhet fra politiets side, så blir det temmelig utfordrende å forholde seg nøytralt… Les mer »