Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aktivister gav folkeforræderpakk svar på tiltale!

Aktivister gav folkeforræderpakk svar på tiltale!

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 4 sperret i helgen av Kristiansund rådhus. Dette som svar på at folkeforræderske kommunepolitikere nylig erklærte byen en «antirasistisk sone».

Aktivister fra Rede 4 gjennomførte i helgen en avsperringsaksjon mot Kristiansund rådhus. Dette som et svar på at folkeforræderske politikere hadde erklært Kristiansund en «antirasistisk sone».

Aktivistene sperret av hovedinngangen til rådhuset og satt opp plakater med teksten «Advarsel! Innenfor disse dører pågår folkefiendtlig virksomhet!». Plakater med teksten «Nasjonalsosialistisk sone!» ble også satt opp utenfor rådhuset og flere steder i byen.

Kommunisten Stein Kristiansen.

Initiativtager til å få Kristiansund offisielt erklært en «antirasistisk sone» var den velkjente kommunisten Stein Kristiansen, som sprang både til kommunestyret og til lokalmedia etter å ha sett Motstandsbevegelsens klistremerker.

Til lokalavisen Tidens Krav uttrykte Kristiansen uro over at Motstandsbevegelsen vokser og er stadig mer aktive, og frykter at organisasjonen vil vokse i byen. Artikkelen til Tidens Krav var for øvrig fylt med løgner om organisasjonen, noe som medførte at også redaksjonens lokaler ble sperret av i en annen aksjon.

Rede 4 lover å trappe opp aktivismen ytterligere som følge av folkeforrædernes tiltak og løgnpressens hets, og vil atter igjen understreke at Kristiansund er og forblir en nasjonalsosialistisk sone.

Bor du i Kristiansund og ønsker å bidra i kampen for et fritt Norden? Ta kontakt med Rede 4 eller send inn en søknad om medlemskap HER!

Se flere bilder fra aksjonen:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
4 år siden

Kjempebra! Give em hell 😉

Roar
Roar
4 år siden

Slik skal det gjøres! Bra jobbet.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
4 år siden

Veldig bra!!

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Veldig bra! 🙂 Vis motstand!! 🙂