Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aktivister stengte løgnpressens kontor i Hønefoss

Aktivister stengte løgnpressens kontor i Hønefoss

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Kampgruppe 101 gjennomførte nylig en symbolsk stenging av Ringerikes Blad. Løgnpressens svar, var som vanlig, å lyve.

Aktivister fra Kampgruppe 101 gjennomførte nylig aktivisme i Hønefoss, og sperret blant annet av inngangen til Ringerikes Blad. Plakater med budskapet «Løgnpressens makt må brytes!» ble også hengt opp.

Ringerikes Blad har omtalt Motstandsbevegelsens aksjon i to artikler. I en lederartikkel stiller redaktør Bjørn Harald Blaker seg dog uforstående til hva begrepet folkefiendtlig betyr, og hevder dette ikke fremkommer i organisasjonens propaganda. Vi siterer derfor fra flyvebladet/plakaten:

Det er et faktum at disse mediamoguler, gjennom sine massive propagandamaskinerier, indoktrinerer folket med blant annet flerkultur og andre subversive og folkefiendtlige idéstrømninger. Alt for å gavne deres egne interesser. Deres makt må for all fremtid brytes, dersom vårt folk skal overleve.

Løgnmedia propaganderer for masseinnvandring og såkalt integrasjon, lyver og mørklegger informasjon om flerkulturens konsekvenser. I tillegg går de aktivt inn for å bekjempe enhver form for motstand gjennom skitne metoder som uthengning, hjemmebesøk og skandalereportasjer. For å forvirre, oppløse og destabilisere propagerer de også for moral- og normoppløsende kulturmarxisme og andre subversive idéstrømninger.

De etablerte mediene arbeider direkte fiendtlig mot folket, noe som gir katastrofale følger. Etnisk, kulturelt og rasemessig. Folkefiendtlig propaganda vil under det kommende nasjonalsosialistiske styret, være ulovlig og straffbart.

Blaker hevder videre at en eventuell ekspropriering av folkefiendtlige medier, skal være synonymt med at samtlige medier skal være statsstyrte, og påpeker at dette er vanlig praksis i diktaturer.

Det dreier seg med andre ord om bevisst løgn og villedning fra avisens side. Ikke et eneste sted i flyvebladet, eller i organisasjonens politiske manifest, står det at Motstandsbevegelsen ønsker at samtlige medier skal være statsstyrte. Interessant er det dog at Ringerikes Blad sitt tilsvar på å bli kalt løgnpresse, er å lyve.

Avisen har også skrevet om Motstandsbevegelsen tidligere, da Carl Ivar Balstad, president for Lions i Hønefoss, fikk et raserianfall og kontaktet løgnpressen etter han hadde mottatt et av organisasjonens flyveblader i postkassen.

Ringerikes Blads artikler om aksjonen:
Se bilder fra aksjonen nedenfor: