Hjem Nasjonal kamp Aktivister tok seg til Finland – til tross for systemtrakasserier

Aktivister tok seg til Finland – til tross for systemtrakasserier

3

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivistene som tirsdag kveld ble nektet å borde en ferje til Finland, for å delta i frihetsmarsjen i Helsinki, har likevel klart å ta seg til Finland.

Det var tirsdag kveld at en gruppe aktivister fra Motstandsbevegelsen skulle ombord på ferjen M/S Mariella (Viking Line) for å ta seg til Helsinki hvor de skulle delta i onsdagens frihetsmarsj.

Gruppen på 21 personer, som på forhånd hadde bestilt og betalt billetter, ble dog nektet adgang ombord på båten. Begrunnelsen som ble gitt var at båtens kaptein anså at han ikke kunne «garantere sikkerheten» for alle ombord, dersom aktivistene var med. To politilastebiler var også på plass ved ferjeleiet og overvåket den politiske diskrimineringen.

Frihetskamp er glade over å kunne rapportere at systemtrakasseriene hadde liten effekt, ettersom de fleste av aktivistene nå har lykkes ta seg til Helsinki uansett og vil delta i dagens demonstrasjon.

Les også:
Ble nektet å gå ombord på ferge – kapteinen kan ikke «garantere sikkerheten»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heidi S
Heidi S
4 år siden

Godt det ordnet seg til slutt.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Fikk de skyss av en russisk ubåt? Sett Säpo på saken! (ironi)

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

Fulgte hele dagen, virkelig imponerende. Flott at så mange stilte opp. En seiers dag for Norden og en verdig markering for Suomi Finland.