Hjem Motstandsbevegelsen Aktivister tok seg til Finland – til tross for systemtrakasserier

Aktivister tok seg til Finland – til tross for systemtrakasserier

3
DEL

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivistene som tirsdag kveld ble nektet å borde en ferje til Finland, for å delta i frihetsmarsjen i Helsinki, har likevel klart å ta seg til Finland.

Det var tirsdag kveld at en gruppe aktivister fra Motstandsbevegelsen skulle ombord på ferjen M/S Mariella (Viking Line) for å ta seg til Helsinki hvor de skulle delta i onsdagens frihetsmarsj.

Gruppen på 21 personer, som på forhånd hadde bestilt og betalt billetter, ble dog nektet adgang ombord på båten. Begrunnelsen som ble gitt var at båtens kaptein anså at han ikke kunne «garantere sikkerheten» for alle ombord, dersom aktivistene var med. To politilastebiler var også på plass ved ferjeleiet og overvåket den politiske diskrimineringen.

Frihetskamp er glade over å kunne rapportere at systemtrakasseriene hadde liten effekt, ettersom de fleste av aktivistene nå har lykkes ta seg til Helsinki uansett og vil delta i dagens demonstrasjon.

Les også:
Ble nektet å gå ombord på ferge – kapteinen kan ikke «garantere sikkerheten»

DEL

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ola NordmannAnonymsurferHeidi S Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Heidi S
Heidi S

Godt det ordnet seg til slutt.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Fikk de skyss av en russisk ubåt? Sett Säpo på saken! (ironi)

Ola Nordmann
Ola Nordmann

Fulgte hele dagen, virkelig imponerende. Flott at så mange stilte opp. En seiers dag for Norden og en verdig markering for Suomi Finland.