Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aktivisthåndbok, mediastorm og knuste rekorder

Aktivisthåndbok, mediastorm og knuste rekorder

MOTSTANDSBEVEGELSEN Kamp mot homolobbyen, mediastorm, knuste rekorder, Nordendagene og lansering av Aktivisthåndboken. Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge oppsummerer august måned.

rapport-front

Gråtende homolobbyister, mediastorm, krigsoverskrifter, knuste rekorder, offentlig aktivisme, Nordendagene og lansering av en ny skrift. Vi er inne i september, og det er atter på tide å oppsummere måneden som har gått.

August måned har vært en spennende måned med en rekke interessante og viktige hendelser. Utover et stabilt og høyt aktivitetsnivå har det blitt gjennomført en rekke vellykkede offentlige aksjoner i byer som Elverum, Arendal og Kristiansand. Nordendagene ble arrangert i Småland i Sverige og organisasjonens kanskje viktigste skrift, «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen», ble lansert på både norsk og svensk.

Sist, men ikke minst, ble det denne måneden gjennomført noen oppsiktsvekkende aksjoner som medførte en mediastorm uten sidestykke, men dette vil jeg komme tilbake til senere i artikkelen.

aktivisme1

Høyt aktivismenivå og offentlige aksjoner

Selv om vi ikke har hatt noen rekordmåned i august har det likevel vært et høyt og stabilt aktivitetsnivå, med mellom to til tre rapporter publisert hver eneste dag. I tillegg til den vanlige aktivismen har landets reder også denne måneden gjennomført flere offentlige aksjoner, blant annet i Arendal og Elverum. I sistnevnte aktivitet ble for øvrig en ny aktivist rekruttert, og i en annen by resulterte ett eneste klistremerke i en ny økonomisk støttemedlem.

Et lite utvalg av månedens aksjoner:

Front_Rede 2

Kamp mot homolobbyen, mediastorm og knuste rekorder

Et av augusts definitive høydepunkter var Rede 2s aksjon mot homolobbyen i Kristiansand, og den påfølgende mediastormen som oppstod i kjølvannet av aksjonen. Så og si samtlige av landets TV-kanaler og aviser rapporterte om aksjonen, og da naturligvis i negativt vinklede artikler og med tilhørende krigsoverskrifter, samt intervjuer med gråtende homolobbyister som følte seg både opprørte og redde som en konsekvens av Motstandsbevegelsens aksjon.

Som følge av den massive mediadekningen gikk ikke uventet lesertallet i taket, og alle tidligere rekorder ble slått. Også i kommentarfeltet ble det satt rekord, dette med artikkelen «Aktivisme mot homolobbyen i Kristiansand» som i skrivende stund har over 500 kommentarer.

En stor majoritet av de som kommenterte hadde naturligvis tatt del av den løgnaktige rapporteringen til fiendemedia, som blant annet forsøkte å fremstille Motstandsbevegelsens aktivisme som et angrep mot homofile personer, noe som så klart ikke var tilfelle og som det ble redegjort for i både propaganda, artikler og senere i kommentarfeltet.

Sist, men ikke minst, bør det nevnes at antallet donasjoner og økonomiske støttemedlemmer har hatt en reell oppsving etter aksjonen.

Artikler om aksjonen:

stormen

Ny utgave av Stormlykten

Etter en lengre tids opphold er igjen Motstandsbevegelsens medlemsblad Stormlykten tilbake, og det siste nummeret ble i slutten av august sendt ut til støttemedlemmer og aktivister.

Årsaken til at Stormlykten under en periode ble lagt på is, var for at mye tid, energi og fokus skulle legges på å produsere nye skrifter, som blant annet «Vår vei – Ny politikk for en ny tid» og «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen».

Dersom du ikke har mottatt Stormlykten, eller ønsker å motta eldre utgaver, kan du ta kontakt med organisasjonen via e-post. NB! Husk å oppgi ditt medlemsnummer!

Nordendagarna-9-av-68

Nordendagarna-5-av-68

Nordendagene og lansering av Aktivisthåndboken

Lørdag den 27. august gikk årets utgave av Nordendagene av stabelen i Småland i Sverige. Nordendagene er et årlig og mer åpent arrangement, hvor organisasjonen inviterer samtlige aktivister, partimedlemmer, støttemedlemmer, samt utvalgte sympatisører og gjester.

Årets utgave av Nordendagene hadde, i tillegg til den tradisjonelle trekampen og kåringen av årets nordboer, både politiske taler og spennende nyheter på skjemaet. Blant annet ble den svært viktige skriften «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen» lansert av undertegnede sammen med Simon Lindberg. Sistnevnte kunne også meddele at organisasjonen vil arrangere en ny demonstrasjon i Sverige senere i høst.

Les mer om Nordendagene:

månedens

Månedens utmerkelser

Månedens rede

Denne månedens rede har i løpet av august gjennomført mengder av basisaktivime og flere offentlige aksjoner, og ikke minst den eminente aksjonen mot homolobbyen i Kristiansand i forkant av homo-arrangementet «Skeive Sørlandsdager». Månedens rede er naturligvis Rede 2!

Månedens aksjon

Rede 2s eminente aksjon mot homolobbyen i Kristiansand, uten tvil. Aksjonen var målrettet og traff tydeligvis en øm tå hos systemet og deres nyttige idioter. Heder og ære til aktivistene som gjennomførte aksjonen!

Månedens nyhet

Lanseringen av «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen» på årets utgave av Nordendagene. En ekstremt viktig skrift, helt fundamental for organisasjonens aktivister og den bredere nasjonalistiske bevegelsen. Bestill ditt eksemplar i dag!

Takk for denne gang, og på gjensyn om en måned!

Engasjement