Hjem Nasjonal kamp Aktivisthåndboken er lansert og tilgjengelig for salg!

Aktivisthåndboken er lansert og tilgjengelig for salg!

MOTSTANDSBEVEGELSEN «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen» er nå lansert og finnes tilgjengelig i organisasjonens nettbutikk.

AH

«Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen» ble offisielt lansert under årets opplag av Nordendagene. Skriften finnes tilgjengelig i både norsk og svensk utgave, og kan fra og med i dag kjøpes i vår nettbutikk.

Håndboken koster 80 kroner og inneholder 64 sider med alt i fra ideologi til praktiske råd og relevant informasjon til deg som er en organisert nasjonalsosialist og aktivist i Den nordiske motstandsbevegelsen, eller er interessert i å lære mer om organisasjonen og nasjonalsosialismen. Klikk her for å bestille «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen».

Sitat fra Aktivisthåndboken:

Teksten i Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen retter seg, til tross for navnet,ikke kun til aktivister i Den nordiske motstandsbevegelsen, men snarere til alle som aktivt kan assosieres med organisasjonen uansett engasjementnivå. I beste fall sås kulle alle som sympatiserer med organisasjonen følge denne manualen.