Hjem Nyheter Norden Aktivistpodkasten «Mer än ord» fjernet fra Spreaker – flyttes til Peertube

Aktivistpodkasten «Mer än ord» fjernet fra Spreaker – flyttes til Peertube

SENSUR Den nordiske motstandsbevegelsens offisielle aktivistpodkast, «Mer än ord» har blitt fjernet fra Spreaker. Programmet blir nå flyttet til Peertube.

Den nordiske motstandsbevegelsens offisielle aktivistprodkast, «Mer än ord» har blitt fjernet fra podkast-plattformen Spreaker. Programmet pleier vanligvis handle om aktivisme, opplæring fra «aktivisthåndboken», og andre blandede emner. På nordiskradio.se står det følgende om programmet:

Mer än ord er en podkast i radionettverket Nordisk Radio. Programmet ledes av Markus Nordh og med seg ha han en roterende gjeng med aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen. Ofte deltar eksempelvis David Nilsson og Tobias Malvå.

Vi snakker for det meste om emner som handler om våre liv som aktivister i verdens i særklasse fremste nasjonalsosialistiske organisasjon. Vi har høyt under taket, men forsøker likevel å holdet et nogenlunde lavt nivå.

«Et tidsspørsmål før Mer än ord blir kastet i minnehullet»

Mer än ord-medarbeideren David Nilsson har kommentert den plutselige sensuren. Han skriver til Nordfront:

Med tanke på at Landsmenn og en del avsnitt av Leadership Perspective allerede har blitt fjernet så var det bare et tidsspørsmål før Mer än ord også ble kastet i minnehullet.

Selvsagt er det trist ettersom mange lyttere vet at vi er etablert på Spreaker, og gitt det som skjer rundt om i verden akkurat nå med sensur av nasjonale/konservative, tror jeg dessverre at andre aktører enn oss vil bli berørt. Så sørg for å laste ned og arkivere dine favorittmedier før de jødiske tek-oligarkene finner deg.

Selv om det er en svartpillende nyhet så kreves det mer enn så for å knekke Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister! Vi har et avsnitt planlagt og kommer snart tilbake med en ny sesong, så det er bare for lytterne og holde utkikk på motståndsrörelsen.se for informasjon.

Programmet vil fremover publiseres på Peertube.se. Allerede nå finnes mange tidligere avsnitt publisert på nettsiden.

Tidligere sensur

«Mer än ord» er ikke den eneste av Nordisk radios podkaster som har blitt rammet av sensur. For eksempel har flere avsnitt av de engelsktalende programmene «Leadership Perspective» og «Nordic Frontier» blitt fjernet av Spreaker. Den islandske podkasten «Landsmenn» har blitt helt fjernet og nå også «Mer än ord».

Dette er noe som riksrådsmedlem og radiosjef Fredrik Vejdeland belyste i artikkelen «Nordisk Radio 2020». Vejdeland skriver:

Spreaker er altså ikke lenger et ytringsfrihetsvennelig alternativ og vi har derfor begynt å lete etter andre alternativer selv om de aller fleste av podkastene fremdeles finnes på Spreaker.