Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Alle sympatisører ønskes varmt velkommen til Nordendagene

Alle sympatisører ønskes varmt velkommen til Nordendagene

3

NORDENDAGENE Gå ikke glipp av Nordendagene den 14. august.

Den 14. august arrangeres årets utgave av Nordendagene, som er et tradisjonelt og familievennlig arrangement i regi av Den nordiske motstandsbevegelsen. I år arrangeres Nordendagene i Mälardalen, Sverige, og alle nasjonalsinnede menn og kvinner, uansett organisasjonstilhørighet (eller mangel på sådan), er varmt velkommen sammen med sin familie.

Som vanlig vil det arrangeres en femkamp der Årets Nordmann skal kåres. Du kan enten selv delta for å forsøke å vinne tittelen, eller være til stede som publikum for å heie. Det vil også bli marked, taler og trubadurkveld, samt aktiviteter for alle barn. Vi utlover et arrangement i folkefellesskapets tegn som du sent vil glemme!

Påmelding er bindende og skjer via epost til [email protected] senest den 7. august. Inngang koster 300 kr for voksne og er gratis for alle barn, og da inngår måltider for hele dagen. Muligheter for overnatting i telt finnes.

Ønsker du å delta i konkurransen Årets Nordmann, må det fremgå i din påmelding, og det anbefales da også at du tar med klesskift, treningstøy og tannbeskyttelse.

Biler kommer til å kjøre fra flere steder i landet, og er du nysgjerrig på å undersøke muligheter for samkjøring, anbefales det at du tar kontakt med Motstandsbevegelsen.

Avslutningsvis publiserer vi nedenfor to filmer fra Nordendagene 2020:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
10 måneder siden

Ser frem til det.

russleman
10 måneder siden

Anbefales definitivt. Fjoråret var en opplevelse!

Richard Eide
Richard Eide
10 måneder siden

Uten tvil det råeste man kan bli med på av arrangement i Norden 👍