Hjem Artikler Kommentar Allmenninteressen for nasjonalsosialismen vokser

Allmenninteressen for nasjonalsosialismen vokser

5

LESERINNLEGG Et medlem reflekterer her over hvordan kampen har endret seg de siste årene, og hvor lys fremtiden faktisk ser ut.

Det har nå gått en liten stund siden Motstandsbevegelsen gjennomførte sin effektive lyndemonstrasjon i Oslo, og ettertankene har derfor sunket inn. For det første er det tydelig at folk er langt mer mottakelige for vårt revolusjonære budskap i dag enn sammenlignet med for noen år siden. Når allmennheten blir tatt på senga, på en slik måte som skjedde i Oslo, uten først å ha blitt matet av filtreringskanalene som TV, radio og aviser, som alle samstemt jobber for å skremme dem – og i stedet står ansikt til ansikt med Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen i uforfalsket form, blir reaksjonene, om ikke hundre prosent positive, så heller ikke direkte avstandstakende.

Det som også i det siste har blitt stadig tydeligere er systemets panikk når nasjonalsosialister holder torgmøter og uanmeldte marsjer i gatene. Systemet føler en påtakelig frykt for at folk i større skala kan tenke seg å stoppe opp for å motta en brosjyre og lytte til det nasjonalsosialistiske budskapet.

Overrasket, men nysgjerrige Osloboere. Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen.

At aktiv gateaktivisme ikke nødvendigvis betyr at aktivister alltid møtes av smilende mennesker og gledesrop kjenner vi til, men at det til tross for dette også finnes en stor nysgjerrighet rundt Motstandsbevegelsen og vårt budskap. De mennesker som roper nedsettende uttrykk når vi inntar gatene har den seneste tiden også blitt kraftig redusert. Dette var ikke minst tydelig i Oslo. Etter reaksjonene å dømme er den vanlige mann og kvinne i ferd med å åpne sinnet til vår fordel. Mange viser en påfallende interesse for det vi har å si!

Dette er en åpenbar og helt logisk utvikling som er en direkte konsekvens, dels av intens kamparbeid, men også som følge av de brutale og negative konsekvensene av masseinvasjonen av rasefremmede i våre nordiske land. Folk forstår mer og mer at det flerkulturelle paradiset som politikerne lovet i begynnelsen kun fantes i tåpelige sinn som fablet om et folkeutbytte av vårt folk og en transformasjon av våre samfunn, og som senere utviklet seg til et rent helvete!

Politiet har en så vanvittig syk forestilling av nasjonalsosialister at de tror de vil bli gasset om de står i nærheten. Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen.

Motstandsbevegelsen er i en situasjon hvor en større suksess kan være mye nærmere enn vi tidligere har innsett. Derfor har systemets tiltak med nye drakoniske lover nylig blitt stemt gjennom. Globalistenes marionetter vet godt at den vanlige mann og kvinne aldri ønsket det flerkulturelle helvete som i dag er en dyster realitet i våre nordiske byer. Når den brutale virkeligheten gjør seg påminnet i nesten alle byer, skremmer det folket til oppvåkning.

I denne situasjonen presenterer vi et budskap som folk tidligere vek seg tilbake fra som innfor en ildflamme, men som ikke lenger føles like fremmed og truende. Tvert imot begynner stadig flere å forstå at Motstandsbevegelsen tilbyr et fullt dekkende alternativ og en konkret løsning på den uholdbare situasjonen. Jo lengre tid som går og jo mer omfattende kaoset blir i kombinasjon med at vi fortsetter å kjempe, jo mer attraktive vil vi bli for allmennheten.

De smilende menneskene vi møtte på gata i Oslo, og daglig i mange andre byer rundt om i Norden, viser at utholdenhet lønner seg. Systemet har begynt å miste ansikt og vil i fremtiden bli stadig mer desperat for det faktum som begynner å innhente dem. Når allmennheten, om enn litt forsiktig, har begynt å vende seg bort fra illusjonen om demokratur som den perfekte samfunnsstrukturen og viser interesse for Motstandsbevegelsen – er dette noe som skremmer makthaverne på det dypeste!

/Hans Westman

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

«Folk flest» er grundig hjernevasket av PK-propaganda i MSM, forkledd som emosjonelt preget «humanisme», «toleranse», «menneskerettigheter», «antirasisme», osv. Dette i tillegg til alskens distraksjoner i form av tildtrøyte og underholdning, ikke minst via smarttelefon og TV/PC. Kun et fåtall oppegående nasjonale dissentere er opplyst og «vaksinert» mot dette, og søker aktivt å utdanne seg selv og andre, organisere seg og kjempe mot (((globalistene))), og deres tilretteleggere. At nysgjerrigheten overfor DNM er til stede ser vi ofte ifbm aksjoner av ulike slag, som i Oslo nylig. Og det er bra, for da kan «motgift» settes inn og kanskje bidra til at… Les mer »

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Avsløringen om jødisk forfalskning synker for tiden delvis inn i hodene på trangsynte globalister, og da er det bare å holde #DNM-flagget høyt når revolusjonen er på fremmarsj i de langstrakte nordiske landene. Nettopp!, nå ser den etniske nordboeren at rasemessige romvesener ikke holder mål, eller rettere sagt har sin plass i nordisk samfunn og kultur.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 måned siden

Flott innlegg. Ved å fortsette sin folkemordspolitikk spenner globalistdiktaturet bein på seg selv. Det nytter ikke lenger for politikerfjolsene å skremme folket bort fra nasjonalsosialismen, siden alle kan se at det pågår et hvitt folkemord. Oppbrukte tåkebegreper som «rasisme», «hat» og «ekstremisme» har ingen effekt på et folk som daglig opplever å se sine gutter og jenter ranes og voldtas av de mest motbydelige undermenneskene på kloden. Å forby nasjonalsosialistiske organisasjoner er det samme som å forby hvite europeere å holde sammen og bestå som folk. Men om politikerne vil understreke en gang for alle at de ønsker å utrydde… Les mer »

J.H
J.H
1 måned siden

Løgnene faller og sannheten stiger frem. År med hjernevask og rasering av Europa vil slå tilbake på globalistene.

Roger M
Roger M
1 måned siden

Og tenk hvor mange som kunne vært aktive i dag om ikke defaitismen hadde forpestet dem. Derfor er det viktig at folk begynner å tre frem og vise sin støtte. Og takk til alle dere som har stått fjellstøtt uansett hva som har kommet på veien. Utholdenhet er styrke!