Hjem Annonse Alt du trenger å vite om demonstrasjonen i Fredrikstad!

Alt du trenger å vite om demonstrasjonen i Fredrikstad!

34
DEL

INFORMASJON På denne siden finner du all informasjon om Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Fredrikstad den  29. juli. [ Sist oppdatert: 06.06.2017 ]

Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerer demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli under parolen «Knus homolobbyen! – Kamp mot dekadanse og antikultur!».

I denne artikkelen presenteres alt av informasjon som DU trenger å vite om demonstrasjonen for å kunne delta. Artikkelen oppdateres fortløpende, og dato for siste oppdatering vil vises i ingressen. Teksten vil også oversettes til svensk, finsk og engelsk.

Nederst i artikkelen besvarer vi en del spørsmål som har blitt sendt inn til organisasjonen, samt en del løgner som er framsatt av fiendemedia og meningsmotstandere.

Seneste oppdateringer

06. juni: Seksjonen «Praktisk informasjon» er oppdatert.
06. juni: 
Nytt flyveblad tilgjengelig i seksjonen «Propaganda».
06. juni: 
Reklamefilm lagt til.
29. mai:
Propaganda lagt til.

Praktisk informasjon

Arrangør: Den nordiske motstandsbevegelsen

Sted: Fredrikstad

Dato: 29. juli

Parole: Knus homolobbyen! – Kamp mot dekadanse og antikultur!

Samlingssted: Publiseres senere

Demonstrasjonsrute: Presenteres senere

Talerliste: Presenteres senere

Kontaktinformasjon: demonstrasjon@frihetskamp.net

Øvrig informasjon:

 • Kun Motstandsbevegelsens faner skal brukes i demonstrasjonen.
 • Ingen prating i demonstrasjontoget foruten sanksjonerte slagord. Slagordene for dagen vil gås igjennom på samlingsplassen.
 • Kle deg anstendig og uten subkulturelle ytringer. Hold øye med værmeldingen og kle deg etter den. Joggebukser og treningsklær er ikke anses ikke som «anstendig».
 • Maskering er ikke tillatt.
 • Unngå unødvendig provoserende oppførsel mot politiet og motdemonstranter.
 • Røyking, spising og drikking er ikke tillatt i demonstrasjonstoget. En diskré vannflaske er tillatt.
 • Er man påvirket av alkohol, får man ikke delta i demonstrasjonen.

Propaganda

nedlasting

Skriv ut:

E-propaganda:

Filmen er også tilgjengelig på engelsk og finsk.

Ofte stilte spørsmål

Må man være medlem for å delta i demonstrasjonen?

Nei, hvem som helst kan delta, som støtter demonstrasjonens budskap.

Hva mener dere med «homolobbyen»?

Den organiserte homolobbyen, som er en del av den jødiske kulturmarxismen (les mer om kulturmarxismen nedenfor), er en samlebetegnelse på de krefter direkte og indirekte fører frem homobevegelsens folkefiendtlige ideer og idealer i samfunnet.

Homobevegelsen arbeider blant annet med:

 • Å relativisere og undergrave kjønnsbegrepet og de naturlige og biologiske kjønnsrollene. Påstander om at kjønn er en «sosial konstruksjon» og noe man kan velge selv ut i fra hva man «identifiserer» seg som. Oppmuntring til hormonell behandling og ikke-reversibel kirurgisk «kjønnskorrigering».
 • Å normalisere og popularisere homoseksualitet, og der-i-gjennom skape flere homoseksuelle individer, samt flytte frem grensene for hva som anses å være «normalt».
 • Å øke aksepten for seksuelt avvikende oppførsel i samfunnet. Baner veien for stadig mer pervers oppførsel.
 • Å relativisere og undergrave den naturlige familien. Likekjønnede og andre unormale «familie»-konstellasjoner blir forsøkt likestilt med normale.
 • Å seksualisere og indoktrinere barn og unge. Barn skal introduseres for seksualundervisning i tidlig alder, og gjerne indoktrineres i hele homolobbyens idé-arsenal.
 • Å likestille blant annet homoseksualitet med heteroseksualitet, og der-i-gjennom redefinere menneskelig seksualitet fra å handle om reproduksjon til å utelukkende handle om «selvnytelse».

Kort sagt: Homolobbyen promoterer folkefiendtlig dekadanse og antikultur, som bidrar til å undergrave og oppløse de naturlige strukturene i samfunnet. Altså selve forutsetningen for en videre eksistens for vårt folk.

Hva mener dere bør gjøres med homolobbyen?

Leser man punkt 7 i vårt politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid» fremkommer dette:

Ytterligere et våpen i den folke- og familiefiendtlige kulturmarxismens arsenal er homolobbyen og deres kamp for å blant annet knuse den såkalte heteronormen – det vil si den naturlige strukturen i ethvert friskt samfunn. Gjennom den etterhvert svært så innflytelsesrike homolobbyen er homoseksualitet etterhvert blitt relativt normalisert i samfunnet, og betraktes i mange tilfeller som noe attraktivt i debattklimaet i både kultur og media. Et eksempel på dette er at både politikere så vel som kulturpersonligheter deltar i offentlige «pride-festivaler». Andre eksempler kan ses gjennom lovendringer som nå tillater såkalt ekteskap for homoseksuelle, eller at homoseksuelle får adoptere barn. Motstandsbevegelsen anser at kun en mann og en kvinne kan inngå ekteskap og stifte familie, og at adopsjon skal være forbeholdt den naturlige familiekonstellasjonen.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil:

Fremheve og opphøye den tradisjonelle familien (kjernefamilien), som det ideelle og naturlige.

Kriminalisere homolobbyen og annen folkefiendtlig propaganda som aktivt motarbeider og forsøker å bekjempe den naturlige ordenen.

Forby homoseksualitet i det offentlige rom.

Les mer om homolobbyen:

Hva mener dere med «kulturmarxisme»?

Kommunismen, marxismen og kulturmarxismen er jødiske skapelser. Sistnevnte har sitt opphav i en rekke jødiske tenkere som trakk konklusjonen at den tradisjonelle marxistiske kampen for verdensrevolusjon og en verdensregjeringen ikke kunne lykkes, før man hadde destabilisert og utryddet hvit vestlig kultur og sivilisasjon.

Kulturmarxismen, som også går under navnet politisk korrekthet, går derfor til angrep på de samfunnsbærende og naturlige fundamentene og strukturene. Rase, familie, kjønn, tro, normer, moral, historie, identitet og legning er bare noen av kulturmarxismens målskiver, som konstant og aggressivt angripes.

Homolobbyen inngår i den kulturmarxistiske krigføringen mot vårt folk, og fokuserer først og fremst på seksualitet, kjønn, legning, moral, normer og familie – som av kulturmarxistiske tenkere anses være særskilt potent og essensielt i arbeidet med å få styrtet Vesten.

Les mer om kulturmarxismen:

Jeg vil delta den 29. juli, men vil gjerne reise sammen med noen. Kan det ordnes?

Helt sikkert! Send en e-post til demonstrasjon@frihetskamp.net og vi tar kontakt.

Er det farlig å delta i demonstrasjonen den 29. juli?

Det er svært uvanlig at noen skades på Motstandsbevegelsens demonstrasjoner. Det vil dessuten finnes funksjonærer på plass, som har ansvaret for deltakernes sikkerhet.

Koster det noe å delta?

Nei, det er gratis å delta.

PS! Har du et spørsmål som ikke er besvart, send det på e-post: demonstrasjon@frihetskamp.net.

Delta i debatten

34 Innlegg på "Alt du trenger å vite om demonstrasjonen i Fredrikstad!"

Bli varslet om
avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | flest stemmer

Gleder meg nå. Hill seier!

En barndomsopplevelse var den varme vinden. Den oppsto når solen varmet opp det ubebodde innlandet, Miðhálendið, og sendte en jevn varm brise mot kysten. Vi søkte som fuglene å fly på brisen. Til slutt laget vi draker, som vi sendte så høyt til værs, at de ble til små prikker på himmelen.

– Fra Boge Myklebrasts livsberetning: «Eventyr i skogen».

ille bra!

Veldig bra artikkel!

Kan man komme i uformelle klær (joggesko, t-skjorte/shorts)?

Så lenge det ser anstendig ut tror jeg ikke det er noe problem.

wonderbar 🙂 skulle blitt med selv men får ikke til 🙁 blir nok en annen gang

Bra artikkel. Blir nok årets høydepunkt det her! 🙂

Kan man komme med forslag til paroler?

«Beskytt våre barn mot grooming av homolobbyen» …eller noe i den gata.

Dette blir bra! 😀

Dette blir utrolig bra! Ser frem til å treffe gamle og nye kamerater igjen. Denne dagen blir vår! Hill seier!!

Har dere ikke bedre ting å bedrive tiden med? F.eks. prøve å få dere et ligg?

For en vulgær oppfordring. Din promiskuitet får du ta med deg et sted hvor noen deler din patologiske interesse for underliv.

Selv en ape kan få seg et ligg, det er ikke et veldig høyt mål.

Smakløs kommentar!

En fin anledning til å presentere vår politikk, representert gjennom disiplinerte frihetssøkende ekte nordmenn! Alle kamerater til Fredrikstad!

Særdeles gode slagord og argumenter! Støtt opp om parolene og vis kameratslig disiplin. Selv er jeg forhindret fra å delta men gir min helhjertede støtte til demonstrasjonen. Slå tilbake usunn og dekadent LHBTP-propaganda, som MSM flyter over av.

At dere gidder? 29.7 blir en pinlig dag for dere…

Er du for giddaløs til å bli med, eller tør du ikke?

Tenker han ikke tørr. 😉

[…] publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net där all vidare information om demonstrationen publiceras […]

Hill! Kommer det mange medlemmer fra sverige? Jeg vil gjerne bli med men er har ikke så lyst til å bli med viss vi blir veldig få……

Kom da, så blir vi en til!

Pyse!

Tror det kommer en del fra sverige. Men herlighet, kom igjen da. Dette blir helt fantastisk.

Det blir mange, ja 🙂 Du har nok sett tidligere demonstrasjoner i Sverige. Det blir nok noe i den duren å forvente. C’mon!

Eg blir med.

Eg blir med
Støtter vår frihetskamp.

Er det slik å forstå at dere med denne demonstrasjonen ønsker til livs hvordan samfunnet normaliserer homofile og den individuelle forståelsen av kjønnsidentitet som noe selektivt en kan velge? I så fall hvem er «Samfunnet» er det politikerne, skolen og de offentlige etater? Jeg spør fordi i teksten deres så virker det nesten som dere sikter til at en som barn og medborger i dagens samfunn blir programmert og hjernevasket? Altså at utgangspunktet deres er at disse homofile er offer av et samfunn som har gjort det for lett å bli villedet.. altså dere vurderer deres evne til å ta… Les mer »

Motstandsbevegelsen har skal mange ganger at det ikke er transseksuelle individer som er problemet som trenger å adresseres. Derimot er det HBTQ-Lobbyen som promoterer all annen dekadent gift på den heteroseksuelle majoriteten. De er ute etter å normalisere avvik enklere sakt. Du kunne finne lignende fenomen med kulturmarxismen i Tyskland før 1933, bare værre.
Du finner vår motivering til å være mot LHBTQ-Lobbyen i denne videoen her: https://url.rw/?https://m.youtube.com/watch?v=rAB2qGdh_lY

Har sakt mange ganger*

Synd det ikke ble deomonstrasjon.. Jeg hadde tenkt å få tak i noen av dere å gi dere så grisebank at dere hadde halta tilbake i god normandie nazistil.
Men det er greit.. jeg skal finne ut av hvem dere er og oppsøke dere… Sløv kniv og baller er to ting jeg har i hodet nå.
Dere er samfundets skam.

HAHA dagens 🙂 Vi må virkelig passe oss for denne lille hissigproppen.

Det verste er at denne moroklumpen antagelig ikke har det minste anelse om hvor patetisk han fremstår.

For øvrig et solid argument for retten til å være anonym på nett. Hadde han ikke skrevet under pseudonym ville nok redaksjonen vært tvunget til å sensurere innlegget med henvisning til vær varsom-plakatens punkt 3.9.

wpDiscuz