Hjem Nyheter Alt du trenger å vite om Hillary Clinton før presidentvalget

Alt du trenger å vite om Hillary Clinton før presidentvalget

USA I år kan Hillary Clinton bli USAs første kvinnelige president, men hvem er hun egentlig? Frihetskamp hjelper med denne artikkelen det norske folket med å danne seg en oppfatning før det amerikanske presidentvalget.

Den 8. november er det presidentvalg i USA. Valget står mellom republikaneren Donald Trump og demokraten Hillary Clinton.

Clinton har sagt at en presidentkandidat må dømmes etter hva den tidligere har gjort. Selv har hun blant annet løyet gjentatte ganger, og blitt avslørt, forsvart en pedofil, og endret standpunkt i viktige politiske spørsmål som innvandringsspørsmålet og homofilt ekteskap:

Videre har det i USA blitt alment kjent at Hillary Clinton og hennes mann, Bill Clinton, som var president fra 1993–2001, er ekstremt korrupte. Dette fikk stor oppmerksomhet i 2015 da boken «Clinton Cash» av Peter Schweizer ble sluppet. Boken ble etterfulgt av en dokumentar med samme navn som ble sluppet for noen uker siden.

Boken og dokumentaren viser hvordan utenlandske regjeringer og multinasjonale selskaper har kjøpt seg politisk innflytelse og har gjort Clinton-paret ekstremt rikt. Korrupsjonen dreier seg i hovedsak rundt deres stiftelse, The Clinton Foundation, og gir blant annet utrykk for at aktører som vil påvirke politiske beslutninger i USA ansetter Bill eller Hillary som foredragsholdere. Et enkelt foredrag kan koste hundretusenvis av dollar og i sammenheng med at Bill og Hillary drar inn disse svimlende beløp, hjelper de også til med å få igjennom politiske beslutninger som gagner dem som har engasjert dem som foredragsholdere.


Fria Tider har skrevet en detaljert gjennomgang av filmen.

I tillegg til dette mønsteret av mistenkte bestikkelser, hvor også svenske selskaper som Ericsson og Lundin Mining befinner seg, finnes det en mengde skandaler rundt Hillary Clinton og hennes mann (et antall av disse listes pedagogisk i filmen i begynnelsen av denne artikkelen).

Flere filmer om Hillary Clinton:


Denne filmen, som er gjort tilgjengelig av «Anonymous», kommer fra 2008 da Hillary stilte til valg mot Barack Obama om posten som Demokratenes presidentkandidat. Filmen er et bra kompliment til nyere filmer da den dokumenterer hendelser som strekker seg langt tilbake i tid.


Egenprodusert film fra «Anonymous» som eksponerer hvor bedragersk og korrupt Hillary Clinton er.


Internettaktivistene i Anonymous tar i denne filmen åpent stilling mot Hillary Clinton. Filmen i seg selv er ikke særlig interessant, men dog er det interessant at i denne korte filmen vises et bilde av Clinton med teksten «Zionist Banker Puppet Bitch». Ved et annet tilfelle i filmen kalles hun for «Zionist Puppet» av fortelleren. «Anonymous» velger også å ta opp at jødinnen Madeleine Albright, en følelsesløs psykopat som sa at 500 000 døde irakiske barn var en rimelig pris å betale for å oppnå USAs sionistiske agenda i Midtøsten, var en kontroversiell figur som tjenestegjorde som Bill Clintons utenriksminister fra 1997–2001. Dette viser at «Anonymous» i USA er medvitne om den jødiske innflytelsen og deres skadelige virkninger på amerikansk politikk. Dette gjelder dessverre ikke i Sverige, hvor «Anonymous» istedet hjelper makten med å angripe anti-sionistiske aktører som Nordfront.


En agent som jobbet for Clinton-paret har skrevet en bok der han setter spørsmål ved Hillarys karakter. Her intervjues han på TV og forteller om sin bok og oppfatning av Hillary Clinton.


I denne filmen fremføres tesen om at Hillary Clinton er uegnet som president da hennes oppførsel skaper en del spørsmål om hennes fysiske og psykiske helse. Klarvaken har skrevet mer utfyllende om dette.

Relaterte artikler:
Visselblåsare i Clintons läger avrättades på öppen gata
Trump anklagas för att ha hotat Clinton som vill avväpna amerikanerna
Skånska dagbladet: USA ligger bakom framväxten av IS
»Svensk» Hollywoodjude hotar att flytta tillbaka till Sverige om Trump vinner
Donald Trump: Hillary Clinton ägs av Wall Street!
Assange: «Google stödjer Hillary»
Hillary Clinton klar som Demokraternas presidentkandidat
Video: Hillary Clinton vägrar svara på frågor om Goldman Sachs
Clinton: Det bästa sättet att hjälpa Israel är att störta Assad
Hillary Clintons sju främsta bidragsgivare är samtliga judar!
Hillary Clinton lämnade klimatmöte i privatjet
Hillary Clinton skriver till judisk miljardär att hon tänker fortsätta stödja Israel
Hillary Clinton tog 1,6 miljoner i betalning för att tala på välgörenhetsgala för barn
Hillary Clinton skrattar åt våldtäktsdom mot 12-åring
Hycklaren Hillary Clinton fördömer terror mot civila