Hjem Nyheter Norden Stadig færre vil bli politi i innvandringstette Malmö

Stadig færre vil bli politi i innvandringstette Malmö

1

SVERIGE I år er det uvanlig få som har meldt seg på politiutdanning ved Malmö universitet.

Illustrasjonsfoto. Foto: Nordfront.

Siden 2019 har Malmö universitet tilbudt politiutdanning. Men før vårsemesteret i år var det uvanlig få som søkte seg dit.

På campus er 30 prosent av plassene tomme. Selv fjernundervisning mangler folk. Det er totalt 48 plasser, men kun 33 elever. Det er altså rekordlavt med elever.

Ifølge Alexander, som studerer til politi i Malmö, kan dette skyldes nyhetsreportasjen om voldelig gjengkriminalitet i flerkulturelle områder.

– Jeg tror mye av årsaken kan skyldes hvordan tilstanden ser ut nå, med gjengkriminalitet og forbrytelser i Sverige, man leser mer om det nå og det kan nok skremme en del, sier han til Sveriges Radio.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Holger
Holger
3 måneder siden

Politikerne importerer rasefremmede invasjonsstyrker, for å kalle det hva det faktisk fungerer som. Litt om litt tar de over småsteder ved å gjøre stedet utrygt, og politi ser en annen vei på direktiv fra regjeringen. Hvite flykter til andre steder og området er nå blitt en no-go-sone som rasefremmede kontrollerer. Tikk, takk, tikk, takk… tiden går og nye steder tas over, mens hvite flykter og finner seg i å bli invadert. Men flukten vil en dag ikke være et alternativ lenger og da blir kampen desto hardere. Så, VÅKN OPP ALLEREDE NÅ! Organiser deg og kjemp for fremtiden til dine… Les mer »