Hjem Nyheter Norden Alternativ för Sverige-kandidat utsatt for bombeangrep

Alternativ för Sverige-kandidat utsatt for bombeangrep

2

VENSTRETERRORISME Natt til mandag ble en tidligere riksdagskandidat i Sverige utsatt for et bombeangrep mot sitt hjem. Mannen har tidligere blitt trakassert av venstreekstremister og en nabo så fem maskerte menn fly fra stedet.

Det var natt til mandag som en sprengladning gikk av ved ytterdøren til en småbarnsfamilie i et mindre tettsted like utenfor Lund i Skåne, rapporterer Nya Tider.

Faren i familien var med på Alternativ för Sveriges (AfS) riksdagsliste i fjor og har siden han ble uthengt av den sionistiske etterretningstjenesten Expo blitt trakassert av venstreekstremister som blant annet har vandalisert hans bil.

Ugjerningen forårsaket ingen personskader, forteller AfS-kandidaten til Nye Tider.

– Vi gikk og la oss som vanlig. Etter 2, kanskje rundt halv 3-tiden, så ble vi alle vekket av et smell. Jeg husker ikke selve smellet, men jeg må ha blitt vekket av det. Så hørte jeg hvordan det knaste i en masse glass og tenkte at det må være en lampe som har gått i stykker eller kanskje et bilde eller noe. Så gikk jeg ned og merket at det var glass overalt, i trappen, hallen.

Mennen forteller videre at han reagerte direkte med å gi seg etter gjerningsmennene.

– Jeg ble virkelig sint og ruste ut med et balltre og tenkte at jeg skulle ta de jævlene. Men de var allerede borte ved denne tiden. Men jeg hadde barna hjemme så jeg kunne ikke ta meg for langt vekk. Samtidig ringte min eldste sønn til politiet som sendte en patrulje.

Tre svartkledde og maskerte personer ble sett av en eldre dame i naboområdet, som hadde stoppet med bilen for å spørre om hva de drev med. Til politiet skal hun ha beskrevet at personene oppførte seg mistenksomt, snakket gebrokkent svensk, men at en av dem tross dette var «svensk og blond».

Ifølge politiets teknikere var sprengladningen sannsynligvis en kraftigere pyroteknisk bombe.

Ifølge Nya Tider etterforsker politiets såkalte demokrati- og hatkrimgruppe nå saken, med tanke på at mannen tidligere har blitt trakassert av meningsmotstandere.

Til tross for at politisk motiverte bombeangrep pleier å blåses opp som «terrorangrep» og «trussel mot demokratiet» virker løgnpressen å ha valgt å tie om hendelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Ja, hva har Antirasistisk senter og Radikal Portal å si til dette? Vil de kalle venstreorienterte og deres tankegods for terrorister? Vil de blåse det opp og lobbyere for forbud av venstreekstreme organisasjoner?

Reodor
Reodor
3 år siden

Tipper svenske SÄPO har en finger med i spillet her. De samarbeider helt åpent med jødiske EXPO på samme måten som Harald S. Klungtveit fra filternyheter.no samarbeider med PST her i Norge i arbeidet med å kartlegge og uthenge nordiske patrioter som de ønsker å bringe til taushet.

Patrioten Lysglimt om «Den progressive venstresidens forsvarslinjer»
https://youtu.be/Lyn3VCSbdMc