Hjem Nyheter Globalt Amazon solgte sexdukker som forestiller barn

Amazon solgte sexdukker som forestiller barn

PEDOFILI Netthandelgiganten Amazon solgte sexdukker som forestiller barn. 

Jeffrey Preston «Jeff» Bezos t.v., grunnlegger av Amazon.

Netthandelgiganten Amazon har solgt sexdukker som forestiller små barn. Etter at dette fikk oppmerksomhet og således kritisert i sosiale medier, har Amazon valgt å ta bort produktene fra sin hjemmeside.

Sexdukkene ble blant annet solgt på Amazons franske hjemmeside, og om man klikker på linken til produktene kommer det opp at produktsiden ikke lenger finnes. Den sjokkerende oppdagelsen har blant annet blitt kritisert av twitterbrukeren Martina Markota i et innlegg på Twitter.

«Dette blir solgt på Amazon. Hvem lager, selger og kjøper disse produktene? Er det noe vi kan gjøre mot dette? Folk der ute som ønsker å bekjempe ′skurker′, vil de gjøre noe mot det her?», spør Markota i innlegget.

Sexdukkene skal ifølge produktbeskrivelsen både se ut som barn og være i omtrent samme størrelse som ett barn.

«Våre dukker kommer til å gi deg en ny og eksotisk opplevelse som vil få deg til å kjenne en opphisselse du aldri tidligere har hatt. De kommer til å tilfredsstille dine sterkeste begjær og underholde deg», står det i barnesexdukkenes produktbeskrivelse på Amazon.

Videre beskrives det at dukkene er gjort i myk silikon for at det skal «kjennes som huden på ett ekte menneske». Det beskrives også at dukkene har «realistiske ansikter, myk bakende», samt at dukkens underliv er teksturert på innsiden. «Du kan få alt du forventer deg av en ekte jente», avsluttes produktbeskrivelsen.

Ifølge selgerens profil på Amazon, produseres barnesexdukkene av ett foretak i byen Lüliang i Kina. I en produktanmeldelse på siden, forteller signaturen Florian M at han er «veldig fornøyd» med barnesexdukken.

I 2017 beslagla Tollvesenet i Norge hele 21 slike sexdukker som var fremstilt som barn. Dette fikk selv en godt herdet og dreven tolloverinspektør til å bli kvalm og reagerte kraftig på oppdagelsen.

Les også:
Ny dokumentar om hvordan vi påvirkes av pornoindustrien
Kulturmarxisme