Hjem Nyheter Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran

Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran

0

KRIG FOR ISRAEL Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran, og er møkk lei av å gå til krig for Israel og deres interesser.

Amerikanere, både nasjonalister og venstreorienterte, koker nå over av sinne over Donald Trumps seneste handling mot Iran. Den 3. januar ble den svært populære iranske generalen Qassem Soleimani drept i Irak på direkte ordre fra USAs president Donald Trump. Handlingen, som blir ansett som en krigserklæring av Iran, fordømmes av amerikanere som anser dette som nok et ærend for Israel og jødene.

Trump kalles en marionett, og noen mener Iran heller skulle bombet Israel, ettersom det er Israel og jødene som trekker i trådene og styrer USAs utenrikspolitikk.

Kjente fjes peker også på det faktum at det var general Soleimani som var den ledende kraften bak bekjempelsen av IS, den kjente terrorgruppen som Israel og USA gjentatte ganger har vist seg å ha hjulpet, fremfor å bekjempe.

Det pekes også på jødisk makt, deres fiendtlighet mot hvite, og deres historiske sensurkampanje på internett, der utallige systemkritikere som er i opposisjon til globalismen har blitt sensurert og ikke minst fått deres kontoer nedstengt.

Les også:
Red Ice: Spesialrapport om Trumps krig mot Iran
Tucker Carlson anklager Donald Trump for å bryte sine valgløfter
Rand Paul kaller krigshisseren Mike Pompeo hjernedød
Tulsi Gabbard kritiserer krigshandlingene mot Iran
Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel