Hjem Nyheter Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran

Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran

8

KRIG FOR ISRAEL Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran, og er møkk lei av å gå til krig for Israel og deres interesser.

Amerikanere, både nasjonalister og venstreorienterte, koker nå over av sinne over Donald Trumps seneste handling mot Iran. Den 3. januar ble den svært populære iranske generalen Qassem Soleimani drept i Irak på direkte ordre fra USAs president Donald Trump. Handlingen, som blir ansett som en krigserklæring av Iran, fordømmes av amerikanere som anser dette som nok et ærend for Israel og jødene.

Trump kalles en marionett, og noen mener Iran heller skulle bombet Israel, ettersom det er Israel og jødene som trekker i trådene og styrer USAs utenrikspolitikk.

Kjente fjes peker også på det faktum at det var general Soleimani som var den ledende kraften bak bekjempelsen av IS, den kjente terrorgruppen som Israel og USA gjentatte ganger har vist seg å ha hjulpet, fremfor å bekjempe.

Det pekes også på jødisk makt, deres fiendtlighet mot hvite, og deres historiske sensurkampanje på internett, der utallige systemkritikere som er i opposisjon til globalismen har blitt sensurert og ikke minst fått deres kontoer nedstengt.

Les også:
Red Ice: Spesialrapport om Trumps krig mot Iran
Tucker Carlson anklager Donald Trump for å bryte sine valgløfter
Rand Paul kaller krigshisseren Mike Pompeo hjernedød
Tulsi Gabbard kritiserer krigshandlingene mot Iran
Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Joachim Munkvold
Joachim Munkvold
2 år siden

Er nok ikke lenge før de gjør en drastisk innstramming i kommentarfeltet til Resett. Nasjonalister og antisionister dominerer fra mindretallsposisjon

Roar
Roar
Svar til  Joachim Munkvold
2 år siden

Ja, det bør bli tydeligere og tydeligere for folk at Resett er kontrollert opposisjon. Og et lite øyekast på hvem som står bak Resett burde jo fått folk til å våkne for lenge siden.

Roar
Roar
2 år siden

Ja, så var det ikke lenger noen tvil på hva Trump er, en puppet for fremmed makt.
#NoMoreWarsForIsrael

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden
N.S
N.S
2 år siden

Det er underholdende å se sionister bli angrepet på sosiale medier. Fremstilt som de idioter de er som helt underkaster seg Israel og jødene. Snakk om slavemoral.

Steinar
Steinar
2 år siden

Bra at Trump får seg en smekk på fingrene etter å ha brutt sine valgløfter. USA må faen løsrive seg fra sionismen og den evige underkastelse til Israel og jødene. Håper virkelig USA snart får en president som er lojal til EGET land og EGET folk, og ikke sender sitt eget folk i graven for Israels interesser.

Steinar
Steinar
2 år siden

Israel okkuperer landområder, feier folk vekk og skaper vrede i hele Midtøsten. Ringvirkningene av deres handlinger, og samtidig hjulpet frem av jødene, sender tusentalls rasefremmede til Europa. Som Tucker Carlson sa; de samme krefter som vil at vi skal krige deres kriger i midtøsten, er de samme krefter som vil at vi skal ta imot horder med rasefremmede til Europa. Globalismen er jødisk!!! Og det er kun de som tjener på den!

https://www.frihetskamp.net/barbara-spectre-i-nytt-prosjekt-for-skapelsen-av-en-felles-jodisk-fremtid/

Espen
Espen
2 år siden

Trump er ikke den han utga seg for å være i valgkampen. Han lurte sine velgere.