Hjem Nyheter Amerikanerne vurderer å avsette regjeringen med makt

Amerikanerne vurderer å avsette regjeringen med makt

2

POLITIKK Ifølge en spørreundersøkelse anser tre av ti amerikanere det som aktuelt å avsette regjeringen ved bruk av våpenmakt.

Amerikansk soldat. Foto: Public domain.

En undersøkelse utført av Institutt for Politikk ved Universitetet i Chicago viser at en av tre republikanske og uavhengige velgere, og en av fem demokratiske velgere, mener det snart kan være nødvendig å gripe til våpen mot den amerikanske regjeringen.

De fleste respondentene er enige i at regjeringen er korrupt og rigget mot vanlige folk. Blant republikanerne er det også en generell mistro til valgenes integritet, hvor kun en tredjedel stoler på at valgene gjennomføres upartisk og stemmene telles nøyaktig. Nesten halvparten føler seg stadig mer som en fremmed i deres eget land.

Kun 22% av republikanerne er fornøyd med hva barn blir lært på skolene, mot 54% av demokratene.

Både blant republikanere og demokrater mener om lag tre fjerdedeler at det andre partiet består av bøller som vil tvinge sine politiske meninger på dem som er uenige, at de er generelt uærlige og at de sprer desinformasjon. Om media mener halvparten at journalister forsøker å formidle sitt eget synspunkt snarere enn å presentere fakta.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
7 måneder siden

USA er kjempen på leirføtter, og vil, som så mange «verdensriker», falle, om ikke med det første. Nå som den hvite majoriteten gradvis synker og snart vil være i mindretall, vil viljen til å opprettholde unionen forvitre, der store folkegrupper går på velferd(andres penger), og rasefremmede invaderer fra Latin-Amerika og andre deler av verden. Jødene, som utgjør 2-3% av USAs befolkning, styrer landet mot avgrunnen, og får dermed oppfylt sin visjon om «creative destruction», som skal skape en ny verden, der jødene som det utvalgte folket skal styre over de goyim som bli tillatt å leve som tjenere.

Roger M
Roger M
7 måneder siden

Positiv utvikling, på tide folket våkner.