Hjem Nyheter Globalt Amerikansk antropolog: «Raseforskjeller burde feires»

Amerikansk antropolog: «Raseforskjeller burde feires»

2

RASELÆRE Den amerikanske antropologen Molly Selba var nylig gjest på Youtube-kanalen «World of Paleoanthropology» for å snakke om rase- og kjønnsforskjeller. Der uttrykker hun at raseforskjeller er noe som burde feires.

Antropologen Molly Selba. Foto: Twitter.

Den amerikanske antropologistudenten Molly Selba besøkte nylig Seth Chagi på Youtube-kanalen «World of Paleoanthropology» for å snakke om rase- og kjønnsforskjeller. Programmet fikk også besøk av antropologi-professoren Agustin Fuentes.

Programmets to gjester er enige om at raseforskjeller eksisterer blant mennesker. Selba anser også at raseforskjeller er noe fint, hvilket hun uttrykker i programmet.

Bortsett fra kjønnsforskjeller tenkte jeg også å ta opp våre biologiske forskjeller her. Jeg gjentar det jeg har sagt tidligere. Jeg setter stor pris på variasjonen innen vår art. Vi er en veldig mangefasettert gruppe, og dette er ingenting man må være redd for; vi er biologiske vesener. Raseforskjeller blant mennesker har som du sier vært veldig suksessfullt for oss. Men som du sier er det en del av den sanne skjønnheten og det spennende med å være Homo sapiens på vår planet, akkurat at vi er super-forskjellige. Og det er noe som før feires.

Chagi har tidligere fått besøk av flere forskjellige forskere for å snakke om nyheter og oppdagelser angående paleoantropologi på sin kanal, blant annet Dr. Lee Berger og Dr. John Hawks.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
1 år siden

Biologisk mangfold er noe globalismen vil ødelegge.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

«Rase finnes ikke», og alle forskjeller er individuelle, uansett etnisitet. Dette hevder dagens PK antropologer, men der er tegn som tyder på at dette er i ferd med å endres. Forskjeller, fysiske/fysiologiske, OG psykologiske, og som i betydelig grad er genetisk bestemt, kjennetegner GRUPPER og FOLK, og kan forklare ulik IQ-fordeling, gemytt/temperament, og fysiske evner, noe som bl.a. slår ut innen utdanningssystemet i USA, sosial tilpasning og innen idretten.