Hjem Nyheter Amerikansk historie fjernes i New Orleans

Amerikansk historie fjernes i New Orleans

3

USA Myndighetene i New Orleans har påbegynt fjerningen av en rekke historiske monumenter, som av løgnpressen omtales som «hvit makt-symboler».

De to første monumentene som ble fjernet var Liberty Place monument, som er en stor obelisk i granitt, som ble reist til ære for de menn som utkjempet opprøret som har blitt kjent som «Battle of Liberty Place» den 14. september 1874.

Slaget stod mellom Crescent City White League og politiet som beskyttet det nye flerkulturelle styret i delstaten Louisiana, som ble innsatt etter borgerkrigen. Crescent City White League (også kjent som White Man’s League) var en hvit paramilitær gruppering, som kjempet de hvites sak. De blir i dag omtalt som en «hvit makt-organisasjon».

At monumentet har blitt stående, er noe som har irritert både kulturmarxister og afrikansk-amerikanske medborgere, som har omtalt det som et «hat-monument» og et «hvit makt-monument».

I løpet av de neste dagene vil også to statuer av sørstatsgeneralene Robert E. Lee og P.G.T. Beauregard, samt en statue av president Jefferson Davis fjernes.

Kilde:
New Orleans takes down white supremacist monument

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Amerikansk historia tas bort i New Orleans | Nordfront.seBoge MyklebrastProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Ødeleggelse av historiske minnesmerker ødelegger vår historiske hukommelse. Perfekt for kulturmarxistisk omskrivning av vår kultur og historie.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

Blodhevn.

trackback

[…] Källor: New Orleans takes down white supremacist monument Amerikansk historie fjernes i New Orleans […]