Hjem Nyheter Norden Amerikansk journalist: «Sverige er et veldig merkelig land»

Amerikansk journalist: «Sverige er et veldig merkelig land»

USA Den uavhengige journalisten Tim Pool snakker ut hvordan han nå har havnet i den svenske statens meningsregister etter å ha kritisert regjeringen i sine reportasjer om det flerkulturelle eksperimentet i landet.

Den amerikanske journalisten Tim Pool fikk mye oppmerksomhet tidligere i år da han besøkte Sverige for å gjøre opp sitt eget bilde av det flerkulturelle eksperimentet. Besøket endte blant annet med at han og hans kamerateam måtte flykte etter å ha blitt angrepet i den beryktede og flerkulturelle forstaden Rinkeby.

Etter sitt Sverige-besøk kunne Pool konstatere at «svensk» media ikke er til å stole på ettersom han med hadde blitt feilsitert og oversatt feil med vilje av den svenske løgnpressen i et forsøk på å opprettholde sin venstre-liberale agenda. Han nevnte også at Sverige er et «sosialt ubehagelig» land med en tydelig meningskorridor, politisk korrekthet, og en befolkning som ikke tør snakke ut i frykt for represalier.

Nå har Pool sluppet enda en uttalelse om Sverige etter at han ble registeret i Svenska Institutets meningsregister sammen med 12 000 andre Twitter-kontoer.

– Å nekte svenske statsborger med «galt syn» å delta i den offentlige debatten er ikke noe annet enn undertrykkelse av sin egen befolkning, fastslår Pool i sin uttalelse.

Han nevner også at han ble skygget av en representant fra den svenske regjeringen under sitt besøk i Sverige som holdt styr på hans aktiviteter i landet. Pool avslutter med å si at han aldri igjen vil besøke Sverige, som han kaller et veldig, veldig merkelig land.

Se filmen nedenfor: