Hjem Nyheter Amerikansk løgnpresse hisser til krig med falsk filmmateriale

Amerikansk løgnpresse hisser til krig med falsk filmmateriale

8

FAKE NEWS I et forsøk på å hisse den allerede spente konflikten mellom Tyrkia og kurdiske styrker i Syria, brukte TV-kanalen ABC filmmateriale fra en skytterbane i Kentucky.

Det var under en reportasje om konflikten i Syria, sendt på den amerikanske TV-kanalen ABC søndag forrige uke, at det ble vist videomateriale som skulle forestille et angrep på kurdiske sivile ved en grenseby til Tyrkia.

I den mørke og uklare filmen ser man store mengder skuddsalver som avfyres samt flere eksplosjoner, men i virkeligheten var filmen verken fra Syria eller fra en slagmark.

Ikke lenge etter klippet ble vist på TV kom det frem at opptaket egentlig stammer fra en nattskytning på Knob Creek Gun Range i West Point, Kentucky. I originalfilmen som ble lastet opp på YouTube i fjor kan man tydelig se at det er snakk om et skyteshow med en stor gruppe applauderende tilskuere – et publikum som ser ut til å være kuttet bort i filmen som vises i reportasjen hvor det påstås at sivile liv er i fare.

I stedet for å beklage overfor det amerikanske folket at de sprer falske nyheter har ABC heller valgt å gå ut med en offisiell kommentar på Twitter hvor de «beklager feilen».

8
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Heidi SkjettenMargotRichardHaraldssonAndreas Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Marius
Marius

Død over sionistene og deres løgnmedia!

HS!

Stian
Stian

Kommer ikke akkurat som noe sjokk.

Gunnhild
Gunnhild

Fysj. Ned med falske nyhetsformidlere.

Andreas
Andreas

Løgnere vil alltid vise sitt sanne ansikt før eller siden

Haraldsson
Haraldsson

Gang på gang forsøker jødemedia å bruke løgner og svertekampanjer mot nasjoner etter nasjoner i håp om at folket vil gi sin velsignelse til krigføring for Israel og jødenes interesser.

Richard

Må være ekstra flaut å bli tatt på fersken med redigert materiale. Da er det vanskelig å hevde at det var et ærlig misstak i etterkant. Samtidig så er det langt fra første gang systemet gjør sitt beste for å vilselede folk fra sannheten.

Margot
Margot

Helt utrolig! Skjønner døm ikke at døm driter sæ ut?

Heidi Skjetten
Heidi Skjetten

Stå på Gutta. Fortsett den gode jobben nå gjør med å eksponere de løgnaktige bandittene.