Hjem Nyheter Amerikansk nasjonalist snakker ut om kulturmarxistenes hat mot ytringsfriheten

Amerikansk nasjonalist snakker ut om kulturmarxistenes hat mot ytringsfriheten

1

MEDIA American Renaissance har nylig sluppet et lengre intervju med Nathan Damigo fra Identity Evropa. I intervjuet diskuteres det hvordan man bekjemper den kulturmarxistiske venstresidens forsøk på å forhindre det pro-europeiske budskapet fra å nå folket.

Jared Taylor fra den amerikanske stiftelsen American Renaissance har intervjuet Nathan Damigo, grunnleggeren av organisasjonen Identity Evropa, for å diskutere den svært vellykkede demonstrasjonen for ytringsfrihet i Washington D.C. De to diskuterer også hvordan sensur i USA kommer nesten utelukkende fra venstresiden, og hvordan unge aktivister nå er i ferd med å kjempe tilbake.

Se intervjuet nedenfor:

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Boge Myklebrast Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

Den jødiske løgnen eksisterer kun så lenge det lykkes å holde «dyrene» på mental bås. Så snart «dyrene» unnslipper mentalt fangenskap, så begynner de å streife fritt omkring. Systemets vaktbikkjer er fårehunder, som gjeter nasjonens flokk dit jødene ønsker, som er rett i slakthuset. Det viktigste er å forstå, at hoffjøden på slottet er en judasgeit for finansjøden Rothschild. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/Judasgoat.jpg