Hjem Nyheter Amerikansk nasjonalsosialist fikk 55 000 stemmer

Amerikansk nasjonalsosialist fikk 55 000 stemmer

2

USA Den amerikanske nasjonalsosialisten Arthur Jones hentet hjem 55 000 stemmer i valget til representantenes hus.

I årets valg til representantenes hus i USA endte nasjonalsosialisten og krigsveteranen Arthur Jones opp som republikansk kandidat i det tredje distriktet i Illinois, som ligger like utenfor Chicago.

Mot Jones stilte det demokratiske partiets sittende representant, Dan Lipinski, som var forventet å vinne valget. Demokratene har de siste årene vært så sterke i distriktet at i 2016 så valgte republikanerne å ikke stille opp med noen kandidat overhode.

Resultatet viste til slutt at 55 000 velgere, eller 26,5 prosent av velgerne stemte på den 70 år gamle krigsveteranen. Dette til tross for en massiv hetskampanje mot 70-åringen i media og fordømmelse fra det republikanske partiet. Forrige gang en republikaner stilte opp som kandidat i distriktet var i 2014 da Sharon Brannigan fikk 35 prosent av stemmene.

Les også:
Patriot vant nominasjon til kongressvalget i USA
Amerikansk patriot går i strupen på CNN

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

Det fine med folkestyre og ytringsfrihet er at ytringer kan fremføres uten frykt for myndighetenes trakassering og kriminalisering, og ikke minst at folket selv kan velge hva de ønsker av politikk. Når nasjonalsosialismen når folket og således avkler løgnene, er det jo også selvklart at folkeforræderne mister all popularitet. Så kanskje ikke rart at disse folkeforrædere hater nettopp folkestyre og ytringsfrihet, samt aktivt arbeider for å koke ihop unnskyldninger for å forby politiske opposisjon. Men jøss, de er svært så korttenkte.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Fantastisk 🙂

Er jo en hær det 🙂