Hjem Nyheter Amerikansk nasjonalsosialist fikk 55 000 stemmer

Amerikansk nasjonalsosialist fikk 55 000 stemmer

2
DEL

USA Den amerikanske nasjonalsosialisten Arthur Jones hentet hjem 55 000 stemmer i valget til representantenes hus.

I årets valg til representantenes hus i USA endte nasjonalsosialisten og krigsveteranen Arthur Jones opp som republikansk kandidat i det tredje distriktet i Illinois, som ligger like utenfor Chicago.

Mot Jones stilte det demokratiske partiets sittende representant, Dan Lipinski, som var forventet å vinne valget. Demokratene har de siste årene vært så sterke i distriktet at i 2016 så valgte republikanerne å ikke stille opp med noen kandidat overhode.

Resultatet viste til slutt at 55 000 velgere, eller 26,5 prosent av velgerne stemte på den 70 år gamle krigsveteranen. Dette til tross for en massiv hetskampanje mot 70-åringen i media og fordømmelse fra det republikanske partiet. Forrige gang en republikaner stilte opp som kandidat i distriktet var i 2014 da Sharon Brannigan fikk 35 prosent av stemmene.

Les også:
Patriot vant nominasjon til kongressvalget i USA
Amerikansk patriot går i strupen på CNN

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Kim LarsenJohan G Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Johan G
Johan G

Det fine med folkestyre og ytringsfrihet er at ytringer kan fremføres uten frykt for myndighetenes trakassering og kriminalisering, og ikke minst at folket selv kan velge hva de ønsker av politikk. Når nasjonalsosialismen når folket og således avkler løgnene, er det jo også selvklart at folkeforræderne mister all popularitet. Så kanskje ikke rart at disse folkeforrædere hater nettopp folkestyre og ytringsfrihet, samt aktivt arbeider for å koke ihop unnskyldninger for å forby politiske opposisjon. Men jøss, de er svært så korttenkte.

Kim Larsen
Kim Larsen

Fantastisk 🙂

Er jo en hær det 🙂