Hjem Nyheter Amerikansk patriot går i strupen på CNN

Amerikansk patriot går i strupen på CNN

2

USA Det gikk ikke helt som planlagt da CNN prøvde å sverte en amerikansk patriot under et intervju. Resultatet ble i stedet at en hel del politisk ukorrekt fakta ble spredt til det amerikanske folket.

https://www.youtube.com/watch?v=sI50FRztBa8

Ting gikk ikke helt som planlagt da fakenews-kanalen CNN skulle intervjue den amerikanske patrioten og kongress-kandidaten Arthur Jones tidligere denne uken. CNN begynte intervjuet med å komme med en rekke følelsesmessige argumenter og påstander i et forsøk på å sverte 70-åringen, som kjemper for et sete i kongressen for republikanerne i delstaten Illinois. I stedet for å gå i forsvarsposisjon og beklage, gikk den dekorerte krigsveteranen tvert imot rett i strupen på nyhetsankeren og endte opp med å skolere CNNs seere i emner som Holocaust™, jødisk makt og USAs krigsherjing i Midtøsten.

Klippet har i skrivende stund nesten 400 000 visninger på YouTube, hvor en klar majoritet ser ut til å støtte Jones og hans budskap.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Jones klarte seg meget godt i bombardementet av anklager og skjellsord fra den hyperfeministiske antifa-programlederen, og fikk frem budskapet til sine velgere og andre. Her i Norge slipper slike folk aldri til i PK-media men omtales med de kjente metoder, som nazi eller nynazist. Men det biter ikke som tidligere!

trackback
4 år siden

[…] Les også: Patriot vant nominasjon til kongressvalget i USA Amerikansk patriot går i strupen på CNN […]